Ti milyen arányban készítitek el a fehérjeturmixot?
Tegnap vettem fehérjeport, de nem tudom, hogy kéne adagolni. A dobozán rajt van, de nem igazodom ki rajta. Az egyik sorban 3 kanállal írnak, a másikban 2 púposat javasolnak...szóval szörnyű.
Well mix italporról van szó.
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, hogy ebben mennyi a fehérje, de gyanítom, hogy 30-40%-mál nem több, a többi pedig szénhidrát. Így nem nevezném fehérjeturmixnak. A fehérjetápkiegek minimum 60, de inkább 75% fehérjetartalommal rendelkeznek és árban is olcsóbbak, ha levetíted fehérjetartalomra. Szóval én egy jobb proteint vennél helyedben. É hogy mennyit kell belőle használni? Amennyi fehérje hiányzik az étrendedből.
Edzés után pedig annyit kell tenni, hogy a fehérjetartalom legyen testtömeg/2 grammban, tehát egy 60 kilós embernek 30g fehérje kell azonnal edzés után.
De ezek a diétásnak nevezett női italporok inkább tömegnövelőknek tekinthetők a maggas ch tartalom miatt. Tehát kész átverés szerintem.:)
Köszönöm a gyors és hasznos válaszodat! :)
A dobozán azt írják, hogy 41 g fehérje és 33 g szénhidrát van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!