Te hány kg-al végzitek a bicepsz gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 10:05
1/8 anonim válasza:
Melyiket?, mert elég sok van. Kétkezes állva kb 50 kilóval. De nem a súly a lényeg, ne máshoz viszonyíts.
Akkora súly legyen, amivel éppen el tudod végezni szabályosan a 8-12 ismétlést. Tehát nincs értelme túl nagy súllyal szabálytalanul végezni, csak azért, hogy megmutasd, hogy erős vagy.
2/8 A kérdező kommentje:
Egykezesre súlyzóval a sima karhajlításra gondoltam.
2013. febr. 13. 10:43
4/8 anonim válasza:
Én 10-12, de nem vagyok testépítő, csak kiegészítésként súlyzózok.
5/8 YourDestiny válasza:
Én jelenleg egykezest 15-el, kétkezest 30-al. Jó ideje így csinálom, 8-12x 6-6 szériát. Valahogy karra sosem ment több,valamiért ő a leggyengébb részem. Elmaradt :)
7/8 anonim válasza:
Én legutóbb 60 kilóval próbáltam. Mivel felemelni nem bírtam, inkább levettem 20-25re.
8/8 Frontosa válasza:
Nálam bicepsz állva, váltott karral 18 kg, kalapács 20 kg, franciarúddal 40-44 kg, koncentrált 12-14 kg + kábelen változó. De van hogy feljebb vagy lejjebb megyek, függ a napi formámtól.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!