Bicepsz és hasizomra szeretnék "gyúrni". Olyan weboldalt tudtok ahol találok gyakorlatokat ehhez?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nem vagyok egy kimondottan izmos típus... Persze azért nem vagyok az a nagyon vézna sem. Lényeg, hogy nem nagyon van se pénzem, se időm arra hogy konditerembe járjak, vagy egyéb segédeszközöket vegyek itthonra. Mégis szeretném a karizmomat fejleszteni, valamint nem ártana némi hasizom erősítés sem. Tudtok olyan weboldalt esetleg, ahol vannak gyakorlatok ezekhez? A rendszeres testmozgás megvan, kézi súlyzó is esetleg lehet. Köszönöm előre is...2009. febr. 2. 03:01
1/4 anonim válasza:
Ha lány vagy szerezd be otthonra Rubint Réka 4. DVD-jét. Nagyon hatásos, felsőtest és hasizom program is van rajta. Viszont kézi súlyzókra ehhez is szükséged lesz.
Ha fiú vagy, akkor viszont nincs ötletem, és ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de nem ismerek ilyen oldalt a Neten.
2/4 anonim válasza:
Itt minden testrészre találsz gyakorlatokat, és még edzésterveket is: [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok... :) Köszönöm a válaszokat... :)
2009. febr. 2. 18:55
4/4 anonim válasza:
fitness Dvd-k rubint reka v norbhy vagy akarmii ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!