Tudnátok segíteni lakto-ovo vegetáriánus étrend beállításában?
Sziasztok,
pár évet edzettem már konditeremben, de áttértem a fegyencedzésre.
Jelenleg 179 centi vagyok és hozzá 84 kiló.
Ehhez szeretnék belőni egy lakto-ovo vegetáriánus étrendet.
A következőt gondoltam ki:
1. étkezés: 20g 100% WHEY COMPLEX + 2 db főtt tojás + 75G rizs + 1100mg C + BIOTECH VITABOLIC MULTIVITAMIN
2. étkezés: 3 db főtt tojás + 100G rizs + 75G brokkoli
EDZÉS UTÁN: 40G WHEY COMPLEX + 30G VITARGO
3. étkezés: 2db főtt tojás + 100G bab ( kb. 20g fehérje van 100G bab-ban ) + 75G brokkoli
4. étkezés: 2db főtt tojás + 20G 100% WHEY COMPLEX + 50G brokkoli
Szerintetek ez teljesen megfelelő lenne?
Köszi előre is a válaszokat!
27/F
Amennyiben, ha úgy kell értelmezni a Te lakto-ovo vegaádat, akkor állati eredetű kizárva, főleg növényi alapok, + tejtermékek + tojás. Minden más nem lehetsége?!?!..... Ebben az esetben csak brokkoli meg bab meg pár főtt tojás?!?!
Ez nem tudom mire elegendő? Igen. hol a rizs, a burgonya....?
Nem írtad, hogy mi a cél. Tömegnövelés vagy szálkásítás?
De végül is mindegy, mert egyikhez sem jók az arányok, leírom, hogy miért.
Tömegnöveléshez kell 2gx ttkg fehérje és kb 5gx ttkg ch.
Na itt a fehérje is éppen hogy megvan, ha a növényit is beleszámoljuk. De mivel a növényinek rosszabb a biológiai hasznosulása, így több kellene belőle. A ch meg csak kb 250g körül lehet, ha jól nézem, így az marha kevés tömegelni.
Ha pedig szálkásító diéta lenne, akkor meg a fehérje főleg alacsony, mivel akkor 3g x ttkg kellene. És akkor meg nem kellene bele edzés után gyors ch sem.
Tömegnövelés lenne.
Értelek, akkor feljebb veszem szénhidrátot kicsit még, és a fehérjét.
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!