Ciki, ha konditeremben edzés után nem fürdök helyben?
Figyelt kérdés
Két sarokra lakon az edzőteremtől, így inkább otthon fürcsiznék nyugodtan:)2013. febr. 8. 23:39
11/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem izzadok, hanem azt, hogy nem büdöset:)
2013. febr. 9. 21:33
12/17 *Glissade* válasza:
ma 20:49
Nem tudom... nekem van pamut és műszálas ruhám is, és a pamutot felsőként jobban szeretem, a műszalást meg inkább gatyának.
De ez is változó:D
13/17 kovpet válasza:
Glissade: de a nők nem izzadnak :)
14/17 *Glissade* válasza:
Évszak függő, de valamennyire azért a lányok is izzadnak:)
Nekem pl. mindig vizes lesz a toppom, és muszáj kiraknom a táskámból száradni, vagy kimosni.
15/17 *Glissade* válasza:
juj... ez félre érhető! Természetesen mindig a szennyesbe teszem, és alapból is kivenném a táskámból, csak nem azonnal, ahogy haza értem:)))
17/17 anonim válasza:
én se szoktam, én is itt lakom a közelben. viszont én eleve edzőcuccban megyek, szóval nem is kell visszavennem semmiféle ruhát, mert nem öltözöm át. télen meg alattam van a cicagatya, póló, amiben edzek, arra a normál, itthoni melegítő, szóval csak leveszem az itthonit. (lány vagyok, mielőtt a cicagatyát valaki félreérti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!