Strandon/uszodában ti bele szoktatok pisilni a vízbe?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 13:56
21/56 anonim válasza:
én csak az ugródeszkáról szoktam belepisilni a medencébe.
22/56 anonim válasza:
Nálunk ketté van osztva a medence: Az egyik fele a belepisilős, a másik a nem belepisilős.
:D
23/56 anonim válasza:
Gyógyfürdőben dolgozom már tizenöt éve,délutánonként munka után mindig maradok egy-két órát lazulni.A női wc.-be ötször többen járnak mint a férfiba,de ennek inkább anatómiai a jelentősége,sok olyan lány és asszony van,akik fizikailag képtelenek belevizelni a vízbe.Ha akarnának sem tudnának.Egyszer a medencében rákérdeztem az ismerős igazságügyi orvosszakértő ismerősömnél,hogy mit szól hozzá,hogy így este felé már rendesen tele van pisivel,azt válaszolta,látod
24/56 anonim válasza:
...előző hozzászóló volnék...
...szóval azt válaszolta,látod én is ilyenkor járok,hidd el,jobb,selymesebb,összetettebb ilyenkor a víz,nem kell tőle tartanod.Megvallom,az évek során talán kétszer ha láttam bemenni a wc.-re.
25/56 anonim válasza:
néha ha úgy alakul szánom-bánom :(
26/56 anonim válasza:
Fújj! Uszodában medencés strandon soha! Még egészen kis koromban sem.
De pl Balatonban már előfordult. De az más tészta. Ott van természetes öntisztulása a víznek és a halak, madarak is belepisilnek, szarnak a vízbe.
27/56 anonim válasza:
Én a strandon be szoktam pislantani a vízbe ez engem felizgat volt amikor ki is vertem ott, én így szoktam meg mert otthon fürdéskor/tusoláskor pisilek és ha felizgulok akkor kiverem.Ezért szoktam a strandon kiverni a vízbe.
28/56 A kérdező kommentje:
Igen, ez nagyon jó érzés! Én is vertem már bele strandon a jó meleg vízbe.
2009. okt. 13. 22:19
29/56 anonim válasza:
Fújj, de undorítóak és igénytelenek vagytok! Nekem soha eszembe se jutott, hogy bármilyen váladékomat a medencébe engedjem.
30/56 anonim válasza:
Bele hát,sőt még bele is vertem,mert az izgató! Aztán wc- re csak azok járnak akik megbámulják a ku(k)imat! Volt olyan azt mondta egy srác,had fogja meg nekem! Ezért inkább beleeresztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!