Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Strandon /aquaparkban (vagy...

Strandon /aquaparkban (vagy esetleg uszodában) hol szoktátok tárolni a cuccaitokat? Olyanokra gondolok, mint pl: szem. Igazolvány, mobil, vagy jogsi. Ilyenek.

Figyelt kérdés

Törölköző/lepedő alatt vagy olyan helyre mentek, ahol van szekrény is? És hová szoktátok tenni a szekrény kulcsot?

Ne haragudjatok, nem találtam ennél jobb topicot. :)

Eddig barátnőimmel voltam főként strandon, akkoriban mindig az egyikünk kint maradt és kész. Mostanában már csak kettesben mennek el a pasijukkal, főként külföldre... Én meg itthon strandolok :) de mindig gondban vagyok, hogy hová is tegyem el a szekrénykulcsomat. Már-már közeledik a nyár :))) Eddig láttam olyat aki a csuklójára kötötte cipőfűzővel, de szerintem az olyan snassz, láttam olyat is, hogy a lepedő alá tették, ezt meg nem tartom olyan nagyon biztonságosnak... esetleg bele szoktatok varrni egy kis zsebet a bikini valamelyik részébe? :)

(aki még viccből is azt írogatja, hogy dugjam fel, az biztosra veheti, hogy lepontozom!)

2010. márc. 4. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
vegyél havai mintás fürdőnadrágot.hátsó zsebben jobb oldalt van benne gumi, ami arra való, hogy a szekrénykulcsot rákösd.jogsit hagyd a kocsiban, szem igazolványtmeg tedd a nadrágzsebedbevagy a cipődbe
2010. márc. 6. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam csinálni szabadtéri trandon pl balatonon, át öltözők, boxer alsó belső részébe pl a telefonom bele csomagolom, parton vagyok akár el megyek büfébe lényegében nem vízbe akkor meg testhezálló úszó boxer a fürdő gatyám, telefonom be teszem a gatyába, olyankor is alkalmazom ha épp úszó boxerba megyek a parthoz pl bringával, máshova nem tudom tenni volt olyan hogy ki volt tömve az úszó boxererem, telefonom kártya tartóm lakás kulcs cigi öngyújtó, ritkán egy zsemlés szendvics, nagyon ritka paron nem veszek kaját akkor le viszek magammal max egy zsemlét szendvicskén
máj. 14. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!