Vérvétel kimutat 1 szem 10 mg-s stanazololt?
nemhiszem. Vérvételnél sztem csak a betegséget próbálják kimutatni, nem azt, hogy mit tartalmaz, ez az egyik, a másik, hogy 12 óra mulva kiürül.
A hamadik, hogy nem hinném, hogy stanazolt vettél be, mert akinek van eredeti 10 mgos stanája az nem kérdez ilysmit.
semmit. Igazából 12 óra alatt elvileg a stanazol ki kéne ürüljön, bár a vérvétel attól kimutathatja simán, de csak ha azt keresik. HA nem alapvetően amiatt kerülsz korházba, mert szteroidokat ettél akkor a vérvételen semmi nem derül ki, én is voltam korházba így.
Az ezutáni hozzászólásom meg ha érted az, hogy nem hiszem, hogy igazi stanazol tablettáid lennének, több mint valszinű hogy valami hamisitvány aminek vagy csekély vagy semmi hatóanyaga nincs.
f*szságokat beszélsz,a ha valami májbajjal haldoklik az nem a stanától van ami egy eléggé veszélytelen szteroid.inkább metiltesztótól vagy valamilyen szennyezett anyagtól,amit a máj megfogott,a hülyegyerek meg nem vigyázott májvédőkkel magára.na mind1.
Kérdező:jól mondta Clint mester,a stanának 9-12 óra a kiürülési ideje a vérből,ezért szedik reggel-délben-este,akik szedik ugye...én neeem,csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!