Ilyen esetben mit tennétek?
Fél éve edzek nagyjából, van is már kis eredménye, de néha szüleimnek vannak olyan hullámaik 1-2 hétig, hogy nem lehet minden nap húst enned, egészségtelen, hogy csak azt akarsz enni meg pénzünk sincs (egész eddigi életemben nem emlékszem olyanra, hogy nélkülöznünk kellett volna/ne kaptuk volna meg testvéremmel együtt amire szükségünk volt), nem élünk rosszul. (nem rosszból, de megjegyzem az egész család java el van hízva, és rajtam is van felesleg főleg hason). Szeretnék ugye izmosodni, de 70 kg vagyok, ch bevitellel nincs is gáz, csak a fehérje ami sokszor hiányzik. Már egy ideje nem számolom pontosan, de gyakran van az, hogy olyan 20-30g fehérje hiányzik naponta, így 70kg-nál meg is álltam már durván másfél hónapja (igaz január óta kb 5-6x edzettem csak mert beteg is voltam). Tápkieget nem engedik, mert szerintük persze az is egészségtelen, de nem tudom még csak azt se, hogy kondi után benyomom mert itthon vannak a gépeim meg súlyaim, és egyedül edzek itthon (1 éve jártam kondiba haverokkal fél évet akkor is). Itthon nem tudom elrejteni sehol, már körbenéztem az egész házban, haveroknál tárolhatnám, még ez a legkisebb bajom. Igazából tudok ebédre is 7-ből 5nap biztosan 200g csirkét vagy halat vagy ilyesmit enni (ilyesmi alatt marhára esetleg karajra gondolok), ilyenkor kb. pontra kijövök vele, de máskor meg van, hogy nincs elegendő hús.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!