Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mit kéne tenni?

Ilyen esetben mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
zeptemertől klubhoz jártam úszni,a főváros legújabb uszodájaba.Imádtam az edzéseket,tegnap közölte az edző,hogy az uszoda tulaja megtiltotta,hogy edzéseket tartsanak az uszodában,és úszáshoz tilos a segédeszközözk használata.Még több úszásóra is elmarad ez miatt, több mint 50 kliens csóválta a fejét a hír hallatán.Ezután ti mihez kezdenétek?Se pénz,se edzés
2012. nov. 24. 13:58
 1/2 anonim válasza:
Hát ha az edzést nem lehet megoldani, fizessék vissza részarányosan a díjat. Nem a te hibádból történt ez, szerintem normális hogy vissza kell fizetni az elmaradt órák árát. Reklomáljatok miatta, sok embert érint...
2012. nov. 24. 14:07
 2/2 A kérdező kommentje:
na az edző felajánlotta,h januártól a következő kurzussal együtt leúszhatjuk az elmaradt órákat,de azóta az edző nem írt vissza,mióta én írtam neki
2012. nov. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!