Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eltolok egy susta-deca kurát,...

Eltolok egy susta-deca kurát, mire kell odafigyelni leginkább? Mondjuk egy tömegnövelő étrendel mennyit hoz?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet h semmit sem hoz mert étolajat tolsz a seggedbe XDXD
2013. febr. 5. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet jobban is járnék, mellékhatások szempontjábol.
2013. febr. 5. 21:10
 3/4 JayC ***** válasza:

elég sokat hozhat, ha minden rendben van...

nagyon sok mindenre kell figyelni... az eredetiségről ugye felesleges beszélni, mellékhatásokkal is tisztában kéne lenni, hogy észrevedd ha vmi nem okés, meg ha nem vagy jártas ebbe, akkor a beadással is lehetnek gondok.

szóval sok helyen el tudsz vérezni, ha kezdőként fogsz ilyen dologba.

2013. febr. 5. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:

hova akarod eltolni????

egyébként alapból jó kis kombó lenne alap tömegnövelő kúra csakhogy susiból ugye kb az országban nincs eredeti rengeteg hamis van belőle,ami nem feltétlen jelenti azt hogy ne hatna mert hoznak azért csak ki tudja mi van benne??egyébként az indujekt vagy testo compund jó választás,deka kb ugyanez

mindezek ellenére jó eredmények érhetőek el vele csak mint már előbb említették figyej a beadásra ugye visszahúzni érbe nem szabad,mellékhatások háát...nézd én most enantát susta metha kúrán vagyok de még provit se kezdtem el szedni pedig jo 6hte tart a dolog olyan szinten nincs semmi problémám mondjuk én mindig jol birtam a sarat volt időm megedződni a tűzben de van aki ránéz téleg az ampulára és már fáj a melle pattanásosodik,tömegnövelő étrend nagyon fontos mellé menjen egy jó 3-4gramm fehérje is mellé!

2013. febr. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!