" nem káros?ha konkrétan szteroihuszárokat kérdezel akkor nincs ha kicsit objektivebb válszt szeretél:ezeknek az emberek mesterségesen felpumpált végtagjaik vannak de a méretet csak maga az izomszövet jelenti az inak és az izületek gyengék.ha megkérnéd őket pl kézenjárásra simán arcra esnének..nézd meg pl a biceoszgyakorlatot,természetellenes mozgás akár a többi..simán tönkre megy az izületük.."
tudtam hogy ezt egy gettó nigger fegyenc mester másolja majd be.
Nagy divatja van ennek a "fegyencedzésnek" mert nagyon jól meg van írva a könyv. De mondjak egy titkot? Mielőtt kitalálták (!) Paul Wade-et azelőtt mondjuk 10 évvel azt sem tudták az emberek (mert nem létezett) hogy mi az a fegyencedzés. Mert én már akkor fekvőtámaszoztam, húzódzkodtam stb. Akkor most én vagyok Paul Wade apja?
Amúgy én párhuzamosan csinálom az általad "fegyencedzésnek" nevezett edzést és járok terembe is.
(most nem magát a "fegyencedzést" szólom le, hanem azokat akik azt hiszik minden fölött állnak....)
2013. febr. 4. 20:26
12/47 anonim válasza:
" Mert én már akkor fekvőtámaszoztam, húzódzkodtam stb."
ide a mert helyére egy De-t szerettem volna.
2013. febr. 4. 20:26
13/47 *Glissade* válasza:
Ja... csak épp, fegyencedzés divatosok elég nagyot fognak koppani, mikor "elkapja őket a felismerés", hogy bizony jó pár év kell itt is, egy normálisabb fizikum eléréséhez:)
2013. febr. 4. 21:16
14/47 anonim válasza:
itt sosem lesz normális fizikum
2013. febr. 4. 21:17
15/47 *Glissade* válasza:
Martin, de lehet normális fizikum. Minden azon múlik kinek mi a célja... nem mindenkinek az ami neked.
2013. febr. 4. 21:23
16/47 anonim válasza:
Azért a fegyencedzést se fikázzátok. Senki nem hiszi hogy 3 hónapon belül adonisz lesz. Én csinálom egy hónapja kb és folyamatosan javulok fõleg a fekvõtámaszban mert abban voltam a gyengébb.
2013. febr. 5. 07:59
17/47 anonim válasza:
Nem fikázzuk, csak látni kell a korlátait is. Ha izmosabb forma a cél, akkor nem elég a fegyencedzés. Azzal sosem leszel elég izmos. Persze kinek mi az elég. De ne ábrándozzon senki, hogy elérhet agy Hannibal szintű formát. Ott van ám genetika és egyébb cucc is.
2013. febr. 5. 08:18
18/47 anonim válasza:
Ok akkor ezentúl én sem tisztelem a konditermeseket akiknek nagy része felpumpált izmokkal rendelkezik... Ha azt akarod hogy tiszteljenek akkor neked is tisztelni kellene mást. Nemtudom konkrètan velem mi a baj de ez legyen a legnagyobb örömöd hogy kislánynak nevezel. Egyèbként nem mindenkinek az a célja hogy nagy izmokkal rendelkezzen hanem pl a mozgás mint nekem is. Ha megtehetném járnék konditerembe de mivel anyagi okok nem engedik maradok a kislányos gyakorlatoknál.
2013. febr. 5. 15:59
19/47 anonim válasza:
Látod, te mindenkit utálsz... Miért ne vehetnélek egy kalap alá a koxosokkal, nicns ott a hozzászólásodnál, hogy koxszolsz e vagy sem. Tehát innentől mondhatom, hogy aki konditerembe jár, az koxszol. Ha te elítélheted a fegyenceseket akkor én miért ne tehetném ugyan ezt a termesekkel?
2013. febr. 5. 16:49
20/47 anonim válasza:
Tedd, magasról teszek rá. Csak én nem feszülök senkinek se, hogy mekkora raj vagyok, hacsak ő nem teszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!