FŐKÉNT a hasam alsó részéből szeretnék fogyni (KÉP). Milyen gyakorlatokat végezzek?
Rengeteget mozgok,, edzek, minden nap, keményen. Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, én nagyon szeretnék mindenhonnan fogyni (comb, fenék, has...), de főként a nyárra való tekintettel a hasam idegesít. Linkelek egy képet, hogy kb. melyik területre gondolok. Mivel az átlagos felülések, hasprések (amikből napi 150-et csinálok már, mindig kicsit többet) főként a felső részeket dolgoztatják meg, nem tudom, hogy mi segít az alsó részhez.
Köszi a válaszokat előre is!
24/n
Ha ez a te hasad, mit akarsz még? Ha nem a te hasad, minek posztolod ki és miért vársz kérdéseket olyanoktól, akik tudásában annyira se bízol meg, h kép nélkül tudnák melyik a has alsó része? :D
Első válaszolóval egyetértek amúgy. Fussál, ússzál és lábemelések. Mind egymás mellett, vagy kiválasztasz egyet és azt csinálod.
Szálkásíts le.
Sok infót megtalálni róla.
heti 4 szer legalább csinálj kardiós edzést, én pl kerékpározok, (bár én nem a zsír ellen küzdök hanem a teljesítményért) futás még annál is jobb. Mellette metnek a lábemelések, hasprések stb. Kevés, de minőségi kaja, izomzat szépen fejlődik viszont a zsír megsínyli. Gyors, egy hónap maximum. Azután edz, majd idő elteltével újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!