Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » FŐKÉNT a hasam alsó részéből...

FŐKÉNT a hasam alsó részéből szeretnék fogyni (KÉP). Milyen gyakorlatokat végezzek?

Figyelt kérdés

Rengeteget mozgok,, edzek, minden nap, keményen. Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, én nagyon szeretnék mindenhonnan fogyni (comb, fenék, has...), de főként a nyárra való tekintettel a hasam idegesít. Linkelek egy képet, hogy kb. melyik területre gondolok. Mivel az átlagos felülések, hasprések (amikből napi 150-et csinálok már, mindig kicsit többet) főként a felső részeket dolgoztatják meg, nem tudom, hogy mi segít az alsó részhez.

[link]

Köszi a válaszokat előre is!

24/n

2013. febr. 4. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
jól tudod, nincs helyi fogyás, tehát csak onnan nem lehet zsírt leadni. Lábemelés függeszkedve az a gyakorlat, ami az alsó részt erősíti.
2013. febr. 4. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ez a te hasad, mit akarsz még? Ha nem a te hasad, minek posztolod ki és miért vársz kérdéseket olyanoktól, akik tudásában annyira se bízol meg, h kép nélkül tudnák melyik a has alsó része? :D

Első válaszolóval egyetértek amúgy. Fussál, ússzál és lábemelések. Mind egymás mellett, vagy kiválasztasz egyet és azt csinálod.

2013. febr. 4. 14:30
 3/4 Linkoln ***** válasza:

Szálkásíts le.

Sok infót megtalálni róla.

heti 4 szer legalább csinálj kardiós edzést, én pl kerékpározok, (bár én nem a zsír ellen küzdök hanem a teljesítményért) futás még annál is jobb. Mellette metnek a lábemelések, hasprések stb. Kevés, de minőségi kaja, izomzat szépen fejlődik viszont a zsír megsínyli. Gyors, egy hónap maximum. Azután edz, majd idő elteltével újra.

2013. febr. 4. 16:02
 4/4 Linkoln ***** válasza:
Az a majd újra nem az hogy újra visszajön, csak hogy szintentartsd.
2013. febr. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!