A combomból szeretnék fogyni. Valamilyen zsírégető gyakorlatokat vagy valamit tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
elsősorban olyat amit itthon is el tudok végezni.
a válaszokat előre is köszönöm:)
2012. febr. 6. 14:48
2/9 anonim válasza:
Így van, + ellipszis tréner, ugrálókötelezés, lépcsőzőgép stb, heti 4-szer 40-50 perc + diéta.
3/9 anonim válasza:
A lényeg az aerob edzéstípust válassz, zsírt csak ezzel, és csakis ezzel lehet égetni.
4/9 A kérdező kommentje:
de azt halottam h ettől a mellemből is fogyni fogok..vagy nem?
2012. febr. 6. 15:22
6/9 anonim válasza:
Mindenből fogysz, mert úgy nem lehet, hogy csak egy területről megy le a zsír, ezt nem tudod szabályozni, nincs helyi zsírégetés sajnos.
7/9 anonim válasza:
Igen, olyan nincs, hogy innen meg onnan akarok zsírt égetni, a szervezet onnan kezdi el lebontani, ahol neki tetszik.
Sajnos általában a feneket/combot hagyja utoljára.
8/9 anonim válasza:
Szia! :) nekem ez nagyon bejött,viszont elég durva:
http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg&list=PLpjECyAfrCg..
Többen is elkezdtek beszólni,hogy kezdek hízni,mire elkezdtem enyhén fogyózni,viszont zavart a combom már régóta,hogy dagi...kipróbáltam ezt,én mondjuk minden nap csináltam,és tényleg látható az eredmény...nekem bevált!
9/9 anonim válasza:
általában igaz, hogy mindenhonnan fogy az ember, de kis százalékban azért a célzott is működik. Tapasztalat, hogy pl tricepszezéskor a karomrólent el háj, és izmosabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!