Csak én tartom szánalmasnak ezt az egész testépítési divatot?
Unom már azt, hogy ez a testépítés ennyire egy közhelyes téma lett. Mert én is gyúrtam még tini koromban meg vettem táplálék kiegészítőket ami pénzpazarlás is volt plusz a konditerem, de beláttam azt, hogy leginkább a haverok miatt csináltam én meg rohadtul nem élveztem. Plusz az konditerem tele volt fárasztó emberekkel akik okoskodtak meg be nem állt a szájuk állandóan erről a témáról beszélgettek.
Azt vettem észre, hogy olyan emberek gyúrnak akik szellemileg fejletlenek dicsekednek állandóan facebookon ezzel meg rohadt nagy képűek lesznek.
Meg a másik a nők meg lesz.rják azt, hogy egy férfi mennyire izmos, csak a legidiótábbakat érdekli.
Nem arról van szó én is mozgok tornázok meg futok, csak ez a testépítési láz egy szánalom
"Vigasztald csak magadat ezzel:)
Téged sem érdekel, hogy nézz ki a barátnőd, lehet akár, lusta, és kövér is?"
Utolsó mondatban leírtam, hogy mozgok tehát nem tudom honnan szűrted le ezt a következtetést :) Nem örülnék annak, ha lusta és kövér lenne a barátnőm, de annak se hogyha izmos lenne, mert engem speciel taszítanak az ilyen nők, szerintem nem nőiesek.
És aki alapból tök lapos fenékkel rendelkezik és csak gyúrással tud kerek feneket magának ?!
Melyiket választanád, melyiket nézed meg a lapos fenekűt, vagy a kerek fenekűt ?
Kérdező: "Nem örülnék annak, ha lusta és kövér lenne a barátnőm, de annak se hogyha izmos lenne"
Nem tudod, miről maradsz le... :P
Ráadásul, még csak olyat sem írtam, hogy én az izmos pasikra buknék... csak annyit, hogy hasonlóképp gondolkodjon mint én...
Nagyon fura nekem, hogy megint a párkapcsolat témához terelted az irányt, szerintem neked más problémád van, nem a kondisokkal van bajod, hanem saját magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!