Csak én tartom szánalmasnak ezt az egész testépítési divatot?
Unom már azt, hogy ez a testépítés ennyire egy közhelyes téma lett. Mert én is gyúrtam még tini koromban meg vettem táplálék kiegészítőket ami pénzpazarlás is volt plusz a konditerem, de beláttam azt, hogy leginkább a haverok miatt csináltam én meg rohadtul nem élveztem. Plusz az konditerem tele volt fárasztó emberekkel akik okoskodtak meg be nem állt a szájuk állandóan erről a témáról beszélgettek.
Azt vettem észre, hogy olyan emberek gyúrnak akik szellemileg fejletlenek dicsekednek állandóan facebookon ezzel meg rohadt nagy képűek lesznek.
Meg a másik a nők meg lesz.rják azt, hogy egy férfi mennyire izmos, csak a legidiótábbakat érdekli.
Nem arról van szó én is mozgok tornázok meg futok, csak ez a testépítési láz egy szánalom
Itt van az egyik legjobb pasi, azért én ilyen "okádék fejjel" is befogadnám :))))
ez érdekes ?? okoskodnak és szellemileg fejletlenek???HA először gondolkoz már mit írkálsz ?
tanári diplomám van és rengeteg ismerösöm mérnök meg egyébb felsőfokú végzettségű és nem kákabelűek avgyunk ám, egyikünk sincs mázsa alatt , és az 50 kar is ciki, ha alámegy vki....akkor miről is írsz te?????
Minden szánalmas, ami hiúságot táplál. Például testépítőnek lenni önmagában klassz és mérsékelt formában sokkal egészségesebb a fotellakóknál, azonban felesleges olyan izomzatot létrehozni, amivel már lehetetlen a közepes távú helyváltoztatás. De ez mindennel így van, más sportokkal is, és nem csak sporttal. Ha valamiben elérsz egy felesleges eredményt, az hiúság, legyen az párnacsatától kezdve ókoplahoma nyelvújításig.
Egyszerű a gyógymód: ne éltesd! Ha nem tetszik, ne figyelj oda, ne beszélj róla, és el fog tűnni az életedből. A tesztoszteron potenciahuszárok pedig gyorsan leépülnek a fénykoruk végén és nyögve fogják átvészelni a maradékot, ami nekik még hátra van.
Nyugi van, semmi baj nincs. Mindenki sportoljon ésszel. Aki meg nem képes rá, az meg is érdemli a pofára esést. Tudjátok, evolúció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!