Tamas243 kérdése:
Van egy Airsoft kispisztolyom de vajon miért nem működik? (többi lent)
Figyelt kérdés
van egy Cyma cm 122 -es kispisztolyom.Nem rég kaptam.Mikor megkaptam egyből ráduktam az aksit 3 órára a töltőre.Egyébként az aksi:NI-MH 500mAH 7.2V.mikor feltöltödöt beleraktam a fegyverbe de nem lő meg se kotyan.
Meg mértem az aksit feszültség mérővel és 8V mutatott szerintetek az aksival van a gond vagy a fegyverel?
2013. febr. 3. 16:25
2/7 Jakus Tamás válasza:
Biztos vagyok benne hogy erre a kérdésre már sokan válaszoltunk. De! Ha már itt vagyok akkor szerintem a fegyver rossz. Egyszerűen hívd fel az üzletet, számolj be nekik arról hogy még használni sem tudtad olyan rossz állapotút küldtek ki és vagy cserélnek vagy visszafizetik az árát. Bár az utóbbi nem valószínű.
3/7 anonim válasza:
Első és alap!: Kipróbálni bizonyítottan jó aksival!
4/7 anonim válasza:
A feszültség semmit nem jelent. Az aksi ellustulhatott és 8V-ot le fog tudni adni de nem azonnal. Egy airsoft fegyvernek 10-12C kell ha jól tudom.
5/7 anonim válasza:
Nekem is egy ilyen fegyverem volt, kipróbáltam egy tuti mukodo aksival, de nem ment. Elvittem szervizbe, ott azt mondták, hogy valami hiányzik belole. Tehát valszeg a tiéd is gyári hibás. Reklamálj!
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki jó aksival, és nézd meg a biztosítékot.... Ha nem megy akkor meg küld vissza hogy valamit kezdjenek vele. de ha cserélik akkor hárítsd rájuk a csomagküldés árát, hiszen az lenne a minimum hogy kipróbálják mielőtt eladják. Ha meg nem akarsz reklamálni akkor pedig keress egy hozzáértőt. Ha magadtól nem jöttél rá a hibára idáig akkor hiába segítünk itt távolról akkor se fogod tudni megcsinálni. (ismételten nem rosszindulatból mondom)
7/7 anonim válasza:
Nekem is van egy pisztolyom. Már 3 hónapja nem használom ( lusta voltam eddig szerelőhöz elvinni :D). Először csak kotyogott a gearboxban a dugattyú mikor meghúztam a ravaszt. Feltöltöttem az aksit... az kisült, túl sokáig töltöttem. Vettem egy újat azzal meg nem akar egyáltalán elsülni a fegyver vagy bármit is csinálni.
Szerintem a fegyverrel van gond! Vidd el szerelőhöz vagy küldd vissza, ha van garid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!