Tamas243 kérdése:
Miért nem működik az airsoft fegverem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Vettem 20 ezer ért egy cyma cm 122 (kispisztoly googlen nézétek meg)az aksiát 3 órán keresztül töltötem majd beleraktam a fegyóba beleraktam a tárat és nem lő meg se kotyan semmi mi lehet a gond?2013. febr. 1. 14:42
1/2 anonim válasza:
Amíg nem próbálod ki bizonyítottan jó aksival addig mit akarsz itt???
2/2 Jakus Tamás válasza:
Sok probléma jöhet szóba.
Az első és a legvalószínűbb hogy rossz az aksi.
Ha ki tudod próbálni más aksival és működik akkor szerencsés vagy.
DE! Haveromnak volt olyan hogy a frissen kibontott fegyverben szét volt hullva a fogaskerék rendszer. Ha értesz hozzá és szét tudod kapni ezt is nézd meg.
Lehet még motor probléma is de ez megint csak bizonyítottan működő aksi használatánál derül ki.
Nézesd meg valakivel ha nem vagy biztos a dolgodban vagy ha tudod menj vissza az eladóhoz és vágd a fejéhez hogy ez bizony szar áru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!