Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem működik az airsoftom...

Tamas243 kérdése:

Miért nem működik az airsoftom? (többi lent)

Figyelt kérdés

vettem a minap egy [link]

kb 4 órát töltötem az akkumlátort majd beraktam a fegyverbe és meg se kotyan semmi tovább kellene tölteni? kezdő vagyok :S

2013. febr. 1. 15:16
 1/5 oldfirehand95 ***** válasza:
Írj a webshopnak, vagy menj be a boltba ahol vetted. De előtte nézd meg a használati utasítást, hátha valamit elfelejtettél.
2013. febr. 1. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát oda van írva hogy sérült. Nem tudom hogy csomagolás sérült vagy más, de ha nem a csomagolása sérült akkor valószínű köze van hozzá hogy nem működik. De próbálkozz azzal hogy kicsit megnyomogatod a motor és a vezetékek érintkezési pontját mert nekem is volt ak-m amivel volt ilyen probléma és bevált. (leveszed a pisztolymarkolatot és ott van)
2013. febr. 2. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress egy töltött és tutira jó aksit és azzal próbáld. Vagy menj fel a softair-re és ott keresd WD-t és csináltasd meg vele. Kérdezni ne kérdezz mert ott sok a buz1 akik oltogatnak de k-ra nem segítenek.
2013. febr. 2. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Első az aksi...

Második a biztosíték...

Harmadik a vezetékezés...

Negyedik a kontakt hiba...

Ötödik az hogy valami lefogja a motort...

1. győződj meg arról hogy jó aksival megy-e

2. ha nem akkor nézd meg hogy a biztosíték jó-e

3. 4. ha igen akkor a motor csatlakozóinál mérjél feszkót multiméterrel

5. ha ez is működik akkor a motort építsd le a gearboxról és üzemeltesd úgy hátha valami lefogja..

Ha az utóbbinál megy a motor akkor már szakemberre van szükséged, ha nem akkor is... Az előző lépéseknél felmerülő gondot viszont tudod te is orvosolni

2013. febr. 2. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

4# vagyok

Most nézem hogy már válaszoltam egy kérdésedre.... aksival kapcsolatba....

Remélem figyelmesen elolvastad, mert ha nem a teljesen lemerült akkumulátort töltötted 4 órán keresztül és ráadásul nem is biztos hogy megfelelő töltővel akkor nagy valószínűséggel kinyírtad az aksit azaz túltöltötted... Ezek az aksik a túltöltést maximum a kapacitásuk/10 töltőárammal bírják, különben könnyen tönkremennek!!!

mérjél rajta feszt ha az megfelelő (azaz cella*1.41V körüli) akkor valószínűleg ez a hiba és nem képes áramot leadni... ( egy pár kisütés és formatöltés segíthet). Illetve még az lehet ha szerencséd van hogy egy kicsit lemerült aksit töltöttél és memória effekt lépett fel ekkor viszont egy kisütés és formatöltés segíthet.

Ha nem ez a baj akkor viszont az előzőekben leírtak jöhetnek szóba. !!!De szerintem jobban jársz ha egy hozzáértővel megnézeted, főleg mivel nincs semmi elektro, vagy mecha beállítottságod ahogy elnézem a kérdéseket!!(nem rosszindulatból írtam)

2013. febr. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!