Miért nem működik az airsoftom? (többi lent)
vettem a minap egy [link]
kb 4 órát töltötem az akkumlátort majd beraktam a fegyverbe és meg se kotyan semmi tovább kellene tölteni? kezdő vagyok :S
Első az aksi...
Második a biztosíték...
Harmadik a vezetékezés...
Negyedik a kontakt hiba...
Ötödik az hogy valami lefogja a motort...
1. győződj meg arról hogy jó aksival megy-e
2. ha nem akkor nézd meg hogy a biztosíték jó-e
3. 4. ha igen akkor a motor csatlakozóinál mérjél feszkót multiméterrel
5. ha ez is működik akkor a motort építsd le a gearboxról és üzemeltesd úgy hátha valami lefogja..
Ha az utóbbinál megy a motor akkor már szakemberre van szükséged, ha nem akkor is... Az előző lépéseknél felmerülő gondot viszont tudod te is orvosolni
4# vagyok
Most nézem hogy már válaszoltam egy kérdésedre.... aksival kapcsolatba....
Remélem figyelmesen elolvastad, mert ha nem a teljesen lemerült akkumulátort töltötted 4 órán keresztül és ráadásul nem is biztos hogy megfelelő töltővel akkor nagy valószínűséggel kinyírtad az aksit azaz túltöltötted... Ezek az aksik a túltöltést maximum a kapacitásuk/10 töltőárammal bírják, különben könnyen tönkremennek!!!
mérjél rajta feszt ha az megfelelő (azaz cella*1.41V körüli) akkor valószínűleg ez a hiba és nem képes áramot leadni... ( egy pár kisütés és formatöltés segíthet). Illetve még az lehet ha szerencséd van hogy egy kicsit lemerült aksit töltöttél és memória effekt lépett fel ekkor viszont egy kisütés és formatöltés segíthet.
Ha nem ez a baj akkor viszont az előzőekben leírtak jöhetnek szóba. !!!De szerintem jobban jársz ha egy hozzáértővel megnézeted, főleg mivel nincs semmi elektro, vagy mecha beállítottságod ahogy elnézem a kérdéseket!!(nem rosszindulatból írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!