Hogyan kellene táplálkoznom, ha izmokat szeretnék?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok és szeretnék egy kicsit "izmosodni".Már egy jó ideje futom(20-40 perc),hasizmokat csinálok,lábra tornázom(lábsúllyal).Csak valahogy a táplálkozással van gondom.Nem tudom,h mennyit kellene ennem/innom.Hallottam táplálékkiegészítőkről is.Azokat érdemes volna szednem,vagy nem érnek semmit?2009. szept. 3. 19:14
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a táplálékkiegészitök lennének a megoldás. Igyál sokat, egyél sok gyümölcsöt, és zöldséget, lényeg hogy vitamindús legyen az étrendet és akkor sokkal többet érnek majd az edzéseid is.( kerüld a zsírosat, meg a gyorséttermeket)
2/7 anonim válasza:
Én táplálkozási tanácsadó és magán edző vagyok és jól tudom ha izmokat szeretnél ahhoz sportolnod is kell méghozzá sokat először is ne a kajával foglalkozz bár az sem utolsó de kezd a napi edzéssel vagy heti kettővel a lényeg az hogy menny el egy kondi terembe és attól is függ hogy hova akarsz izmot!elárulod? Akkor többet tudnék segíteni. Hiszen sokan akarnak nagy izmokat de nehogy azt hidd hogy az csak úgy megy hogy csak alszol egyet a kondi gépen aztán izmos leszel!
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom h sokat kell edzeni és megteszek is sok mindent.Lényegében combomat és a hátsómat szeretném egy kicsit izmosítani,ja és még kockahas is kell(de csak pár "kocka").Esetleg még a vádlimat is,de az annyira nem fontos.
2009. szept. 3. 22:31
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és naponta edzek.Mindig valami másra.És nem nagy izmokat akarok,hanem olyan kisebbeket.Vagyis nem akarok egy fiúnál izmosabb lenni :P
2009. szept. 3. 22:36
5/7 anonim válasza:
Szóval naponta eddzesz de minden nap másra hát ne is haragudj de ez nagy baromság! Naponta csinálj először 10 aztán 15 aztán 20 és igy tovább minden nap felülés, fekvőtámasz, 4ütemű és guggolásbol felugrás. minden héten 5-tel többet! aztán heti 3-szor fuss a pályán és minden héten egyel több kört és igy hidd el olyan alakra tehetsz szert amit sokan megirigyelnek majd de csak ha betartod amit mondok és mindig kerüld A zsiros kaját a cukrot a csokit ehetsz csokit mert az kell de csak ét csokit edzés előtt egyél egy banánt é egy kocka ét csokit.utána egy áfonya turmix és vacsorára csak egy almát ebédre hust lehetöleg csirke mellet párolt zöldséggel és rizzsel valami levest és egy kis sütit is ehetsz. reggelire egyél zab pelyhet és egy vajas szendot sonkával és valamijen zöldséggel.a fontos hogy ne gabona hanem zabpelyhet.müzlit. és ne zsemlét ne kiflit ne fehér kenyeret hanem barna vagy rozs kenyeret!!!!!!!!!!!ez minden amit segithetek és ha ezt betartod és nem nassolsz feleslegesen akkor minden jó lesz!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Sokat segítettél!
2009. szept. 5. 17:17
7/7 anonim válasza:
nagyon szívesen! és ha kérdésed van akkor erre a címre küld el! va-dalma@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!