Szerintetek jogos hogy anya nem enged kondizni?
Figyelt kérdés
14éves vagyok,160 cm,és 60-nnál jóval több kiló...elszeretnék menni egy fittness terembe..ki is néztem magamnak egyet,a pénzemből úgy gazdálkodtam hogy nekem 1 hónapi bérletet tudok venni...utána meg már jó idő lesz és eltudok menni futni meg ilyenek...a stúdióba is olyanokat használnék hogy ,futópad,bicikli,elipszis tréner ilyenek..anya nem engedi mert hogy ez mennyire káros meg ilyenek...jogos szerintetek?2013. febr. 3. 11:48
1/9 dirtboy válasza:
nem jogos,súlyzózni még neked nem kéne de futópad stb az mehet nyugodtan
60kinónál jóval több az mit jelent?
csak mert ha túl sok a súlyfelesleg akkor nem kéne futnod csak bicaj,ellipszis menjen.
2/9 anonim válasza:
Nem jogos. Pláne, hogy nem is nagy súlyos edzést akarsz, hanem sima kardiogépekes tréningeket..
3/9 A kérdező kommentje:
azt lehagytam hogy lány vagyok..olyan 65-67 kg vagy több nem tudom pontosan régen mértem
2013. febr. 3. 11:52
4/9 anonim válasza:
az mindegy, hogy lány vagy, akkor is edzhetnél.:)
5/9 dirtboy válasza:
67kilósan még futnod is szabad én úgy gondolom
6/9 anonim válasza:
Pedig anyukád azzal tesz neked rosszabbat, hogy nem enged...
8/9 anonim válasza:
Konditerembe járni az tényleg káros, na de napi 24 órában ülni és nézni a tévét, miközben esszük a sok cukros szart, az aztán nagyon tuti! Komolyan nem értem az ilyen embereket.
9/9 anonim válasza:
nem jogos,főleg úgy nem,hogy ő nem áll elő akkor másmilyen opcióval.
mondjuk az tény,hogy edzői felügyelettel,edzés keretében végzett munka ennyi idősen valószínűleg hatékonyabb lenne,mint 14 évesen egyedül bóklászni a teremben hozzáértés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!