Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy, milyen edzéssel építhetn...

Hogy, milyen edzéssel építhetnék ilyen hátat?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 3. 03:29
1 2
 11/16 dirtboy ***** válasza:

hahaha én már ezen az oldalon egy /elismert/ válaszoló vagyok nem egy akárki aki most tévedt ide.

nekem nem kell bizonygatnom semmit,nem én állítottam olyan baromságot amit írtál.

ha te bevállalod hogy úgy nézel ki mint a képen lévő csávó akkor bizonyítsd is be ha már meg kértünk rá.

ha tényleg olyan vagy akkor ez abszolút nem nagy kérés,csak azok tiltakoznak ilyen hevesen akik valótlant állítottak aztán most meg menekülnének a bizonyítás alól.

szóval amíg képet nem raksz ki vagy küldesz privátba addig csak hanta az egész.

2013. febr. 3. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:

tessék pár kép rólam, naturál, 42 éves forma:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval én merem vállalni a formát, nem csak duma van.

2013. febr. 3. 11:59
 13/16 anonim ***** válasza:
az lemaradt h erőemeléssel foglalkozom szabadidőben, traktorkerékborogatás, kőgolyóemelgetés a meló mellett nem sokat kell edzeni mert az erő megvan
2013. febr. 3. 12:11
 14/16 dirtboy ***** válasza:
jójó csak a képet ne felejtsd el
2013. febr. 3. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:

dirtboy megy a kép priviben, de legalább írd ide vissza utána h igen van egy erőemelő forma az tuti!!Ide az oldalra.

Neked elküldöm azt csá nem akarom én magamat mutogatni nem vagyok ennek a híve.

2013. febr. 3. 12:23
 16/16 dirtboy ***** válasza:

meg kaptam a kamu képet,vissza is küldtem neked az eredeti képet a teljes képet amiről kivágtad a csávót hogy az te vagy.

remélem meg kaptad.

olyan képet próbálj meg küldeni amin te vagy nem más mert olyat kérdtünk,ne is próbálj meg minket hülyének nézni.

2013. febr. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!