Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy, milyen edzéssel építhetn...

Hogy, milyen edzéssel építhetnék ilyen hátat?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 3. 03:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

itt inkább a csuklyás izom a rettenet,nem a színész háta.

amúgy hátra ami nekem hatott-

50db húzódzkodás.

akárhogy beosztva,de 50db.

melltámaszos evezés.

5 sorozat félpiramis.

t rúd.

5 sorozat félpiramis.

hiperhajlítás.

amúgy ha te vagy a tetovált hátú,akkor utána nézhetsz még a haj pigmentáló tetoválásnak is,sokat dobna a megjelenésen.

2013. febr. 3. 03:48
 2/16 anonim ***** válasza:

húzódzkodás, egykezes evezés, kétkezes súlyzóval evezés, felhúzás, t-rudas evezés, csigán lehúzás, alsó csigán mellhez húzás, hiperhajlítás.

Ezek közül én 4-et végezek mindig egy edzésen, variálva hetente a gyakorlatokat, de mindig van húzódzkodás, kétféle evezés és alsó hátra vagy felhúzás vagy hiperhajlítás.

[link]

2013. febr. 3. 07:56
 3/16 anonim ***** válasza:

-széles fogású húzódzkodás 3*8 de nagyon lassan csináld úgy jobban hat

-döntött törzsű evezés 3*12

-hiperhajlítás 3*20

2013. febr. 3. 08:47
 4/16 anonim ***** válasza:

én meg pakolom a farönköket azt így nézek ki

megnézném azt a koxmatyit aki napi 10-12 órában folymatosan fát vágna h utána még mennyi ereje maradna...

egy héten 5-6 munkanappal, melóval is lehet ilyen vagy hasonló fizikumot elérni,

haverom segédmunkás azt se tudja mi a fehérje meg edzés de olyan karja van meg olyan eres mintha 200 as vérnyomása lenne, pedig csak fizikai meló megy neki, ahogy nézegetem a képeket ha tesz itt fel vki a talicskatolástól meg az árokásástól izmosabb lett mint az a sok ember aki fehérke kox meg kitudja még mi -kell magamba nyomni hangoztatják itt sokan.

2013. febr. 3. 10:27
 5/16 anonim ***** válasza:

Kox az tényleg nem kell. Honnan vetted azt a baromságot, hogy itt mi koxolunk. Soha nem is ajánljuk!

De tegyél már fel légyszi magadról képet, hogy mennyire van jó formád. Utána dumálhatunk. Addig csak kamuemberke vagy!

2013. febr. 3. 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:

ide minek kép?? a vélemények vannak leírva személyes tapasztalatokal ahogy látom, meg főleg ide képet kitenni ahonnan le sem lehet szedni, hanem itt marad kinn örökre!!!

Én nem vagyok a magamutogatás híve ahogy a testépítők szokták, h feszítenek mint pók a lucernásba, azt jön egy kis szél és elfújja őket. XDXD

2013. febr. 3. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:

és az a sok ember aki olvasgat a válaszok között honnan tudja h pl te vagy bárki más, -ha már személyeskedsz MERT UGYE NEM ÉN MONDTAM H KAMU!!!!-nem vagy kamu??

egy -egy !!!az állás

2013. febr. 3. 11:35
 8/16 dirtboy ***** válasza:

a képet küldheted privát üzenetben is és akkor nem látja más csak akinek küldted.

bár úgy sem fogsz képet küldeni mert ide jársz hazudni.

2013. febr. 3. 11:37
 9/16 dirtboy ***** válasza:

ennyit kéne csinálnod aztán elhallgatnánk mint ennél a kérdésnél a vita partnerem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2013. febr. 3. 11:43
 10/16 anonim ***** válasza:

dirtboy

mindenkit megillet az ártatlanság vélelme nem???

hazudni??hogy mersz ilyet írni???ha ki vagy h ilyen hangnemet üss meg írva is?Honnan veszel te bármit azért mert egy vélemény írtam.

Szerintem meg te hazudsz és most egál van.

2013. febr. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!