Honnan tudhatom hogy egy edzés során mennyi kalóriát égettem el?
Figyelt kérdés
Súlyzós edzésre gondolok2013. jan. 31. 19:34
1/8 anonim válasza:
Sehonnan, rengeteg mindentől függ. De írd be ide, kapsz egy nagyon kb értéket:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Azthittem többet de lényegtelen végülis:D
2013. jan. 31. 19:47
3/8 anonim válasza:
Tök mindegy, mert a célhoz megfelelő tömegnövelő vagy szálkásító étrend kell és a tükör és mérleg eldönti, hogy korrigáld a kaját.
4/8 A kérdező kommentje:
igen tudom...
2013. jan. 31. 20:07
5/8 anonim válasza:
Tudod? Akkor nem értem a kérdést.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Mert fogalmam se volt hogy mennyi kalóriát égetek el edzés közbe. Tudtam hogy nem sokat számít mert fogyáshoz az étrend kell hogy oké legyen épp ezért nem is foglalkoztam vele hogy 100 vagy 500 kalóriát égettem e el. Ha fogytam heti 1 kg-t akkor tudtam hogy jó a kaja ha nem akkor több volt a bicajozás vagy kevesebbet ettem de a súlyzós edzést mindig ugyan úgy csináltam (mármint ismétlésszámot illetõen)
2013. jan. 31. 20:34
7/8 anonim válasza:
A súlyzóst nem is kell változtatni, maradjanak a nagy súlyok. Ha visszaveszel belőle, akkor izomvesztés lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
tudom nem is akartam változtatni
2013. jan. 31. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!