Testépítők ti hogyan reagáljátok le pár átlagember
kritikáját? (majd ha nem lesz pénz koxra, leeresztesz,
nem szép a túl izmos, nem egészséges a fehérjepor.
Hasonlók)
Ezeket mindenkinek elmondják, sajnos az átlag nem tud semmit a koxról és a tápkiegről. Ami nekem még tetszik: nem jó ilyen egyoldalúan táplálkozni. Ha visszakérdezek hogy a reggelire-vacsorára fehér kenyér párizsival, plusz ebédre valami főtétel sokszor kenyérrel miért különb nem tudja megválaszolni:D
2013. jan. 30. 20:54
12/22 A kérdező kommentje:
Tökénél fogva fel kéne lógatni, aki azt a képet csinálta.
2013. jan. 30. 21:03
Van még :D
[link]
[link]
A kommentek is képesek összehozni egy hitből kitérést, de ez üt: "Az igazi férfinak nem kell súlyzó, nem kell koksz és nem kell fehérjepor, az igazi férfi tudja mi az az ásó, tudja mi a balta és a kalapács, és tudja mi az a fekvőtámasz, lábemelés, húzódzkodás, híd, guggolás és kézenállásból végzett fekvőtámasz.... "
Avagy az újabb beképzelt fegyences hülyegyerek játssza az agyát :D
tovább nem nagyon bírtam olvasni, ezt is csak azért kerestem meg, mert a gugli dobta ki.
Nem hiába mondom régóta, hogy a demotiváló a magyar netközösség egyik legszánalmasabb helye :D
2013. jan. 30. 21:16
Az nem zavarja a fegyenceseket, hogy egy súlyzós edzést végző is képes egylábas guggolást, egykezes fekvőt, vagy húzódzkodást csinálni. :)
2013. jan. 30. 21:25
"Az nem zavarja a fegyenceseket, hogy egy súlyzós edzést végző is képes egylábas guggolást, egykezes fekvőt, vagy húzódzkodást csinálni. :) "
Bocs Montez, de ezzel vitatkoznék. Itt a konditeremben elég nagy számnak számít az egykezes fekvőtámasz, az egylábas guggolás szabályosan(tehát "leseggelve") meg az incredible szint.
Pedig ez egy "versenyző" terem.
2013. jan. 31. 09:46
16-os vagyok. Ettől függetlenül a fegyencedzés divatmajmoknak való, osztom. (Pedig én súlyzós edzés mellett csinálok ilyeneket, csak ezt nem FEGYENCedzésnek hívtuk anno, hanem edzésnek azt kész :) )
2013. jan. 31. 09:48
Tőlem vitatkozhatsz, nekem nem kihívás, pedig öreg sz@r vagyok már.
2013. jan. 31. 09:49
"Ettől függetlenül a fegyencedzés divatmajmoknak való, osztom."
Ez kb. olyan színvonalú megjegyzés volt, mint egyes fegyencesek hasonló megjegyzései a testépítőkre...
2013. febr. 1. 13:14
Az, hogy az átlagember nem tudja, mi az a fehérje és szénhidrát és hogy mi az a szteroid. Ezzel egyetértek. Biztos vannak értelmes, normális testépítők is, eddig mondjuk egy ilyennel sem találkoztam. Vagy megnézel egy Kathi Bélát vagy Vörös Zoltánt hát hogy mondjam, egyik sem egy tudós. Vagy az itteni testépítő hozzászólásokat, 98%-a beképzelt, aki őrjöngeni kezd, ha vki pl. nem konditermes edzést részesíti előnyben. Van itt egy félnótás, akivel vitatkoztam. Olyasmiket írt,h csak konditeremben lehet izmosodni stb. Érdekes módon a pár évvel ezelőtti hozzászólásai még normálisak voltak, aztán elkezdett kondizni és izmosodni, és egyre primitívebb és bunkóbb lett. Gyanítom,h a kondisok egy jelentős hányada elnyomott, önbizalomhiányos ember volt, ezért van közöttük ennyi primitív, bunkó ember ember. Kicsit off volt, bocs.
2013. febr. 1. 22:25
Kapcsolódó kérdések: