Testépítők ti hogyan reagáljátok le pár átlagember kritikáját? (majd ha nem lesz pénz koxra, leeresztesz, nem szép a túl izmos, nem egészséges a fehérjepor. Hasonlók)
én sehogy nem reagálok, szimplán ráhagyom, mert az emberek olyan primitívek hogy még a syntholt se tudják megkülönböztetni a fehérjétől vagy a koxtól.
igazából nem zavarnak ezek a beszólások, csak arra leszek nagyon hepciás, amikor azt mondják, hogy "porral én is néznék ki úgy", vagy "por nélkül legyél nagylegény" stb.
de mint tudjuk, az irigységnek és a tudatlanságnak nincs határa.
Személyesen még nem voltak ilyenek szerencsére vagy sajnos, de általában az a taktikám, hogy megkérem, fejtse ki, mert előbb-utóbb úgyis belezavarodik a saját mondandójába, és észreveszi, hogy nincs is mondandója. :D
Itt, amikor vita van, leírok mindent tárgyilagosan, konkrétan, nem is nagyon tudnak rá mit mondani, érveléstechnikai szempontból karaj vagyok :D
Viszont van egy vesszőparipám, az izmoscsajok, akik ha bárhol megjelennek, valami köcsög mindig beírja, hogy "ez már nem nőies", és még ez a legenyhébb, de amikor 50 kilós fitneszmodelleket leférfiasoznak, meg "nem szabad ijen sok steroidot bevenni!!!!!", ahhoz már nekem sincs lelkierőm, hogy minden egyes képnél felvilágosító órát tartsak :D Egyrészt úgyse fogják fel, másrészt az idióták vetésforgóban működnek, ha egy eltűnik, jön helyette másik.
tesómal együtt picit komolyabban edzünk, én karistoltam a 120 kg t nyáron ő vmivel kevesebb volt.
mentünk a strandon tele az egész, egyszer csak vki elkiáltja magát h itt jönnek a naposim királyok!!!azt hitte a szerencsétlen h menő mert egy társasággal voltak, megálltam megnéztem h az emberek merre felé néznek aki a kiabálást eleresztette, majd odaálltam elé és megkérdeztem h mi is a baja???
elnézést kért a haverjai előtt akkor már nem volt nagyfiú!!!
ugyanitt volt a strand kijáratánál h egy öreg házaspár vett épp jegyet mikor az asszony meglátott minket, és mondja a papának h nézd má öreg ezek is beszedték ám a feszítő tablettákat, akkorát röhögtem rajta h a kukorica is kiesett a számból....
parancsoljatok:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!