Betegség után a legjobb mód arra, hogy mihamarabb visszanyerjük erőnket?
Figyelt kérdés
Amatőr sportoló vagyok ugyan, de a sport amit űzök nagy fizikai igénybevétellel jár. Hétvégén elég ramaty állapotban voltam, ma viszont már lementem edzése, viszont nagyon nem birtam. Szombaton viszont már meccsünk, mi a leggyorsabb/leghatásosabb mód arra, hogy visszanyerjem az erőm?2013. jan. 29. 23:54
1/1 anonim válasza:
Mindenekelőtt a jó étrend. A testünk nem gyógyszerektől és kemikáliáktól működik, hanem a megfelelő tápanyagoktól. Próbálj megfelelő mennyiségű szénhidrátot és fehérjét bevinni, mellé sok vitamin, kis extra C vitaminnal is próbálkozhatsz (2-3g is akár, persze nem egyszerre). Esetleg egy kis extra glutamint is érdemes lenne bevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!