Mennyi idők kell, hogy a konditerembe kigyurjam magam? Mikortól lesz látszata? Testalkatom nem vézna,173 cm magas 78 kg-vagyok!
1 hónap alatt elérhetsz egy ilyen alkatot
"...de nem lesz másnak is ilyen 1 hónap alatt!..."
Hát nem! Nekem - ektomorf alkatúnak - egy hónap csak arra volt elég, hogy megtaláljam az 5 kilós tárcsákat a 20 kilós rúdhoz. :D :D
Kedves Pul Sándor! Ön dícséretes önkritikát gyakorolt midőn megírta, hogy "testalkatom nem vézna,173 cm magas 78 kg-vagyok!". Ön valóban nem vézna, hanem kissé túlsúlyos. Nos, ennyi zsírplusz fölszedéséhez kellett valamennyi idő, és ennek leadásához is idő szükségeltetik. Mindannyian azt javasoljuk Önnek, hogy kezdjen el dolgozni, de komolyan, és egyáltalán ne foglalkozzon azzal, hogy mennyi idő szükségeltetik. Ha azt találnánk mondani, hogy 10 év, akkor el se kezdené?
Tehát látszata hamar lesz, ha komolyan és okosan dolgozik, de a látszatért elkezdeni sem érdemes. A fegyelmezett, húzós edzés a látszatnál nagyobb változást fog okozni az Ön életében, amennyiben erre képes. Ehhez jó erőt és egészséget kívánok!
"CSak a látszat kell semmi más."
Szuper hozzáállás, akkor koxoljál **dmeg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!