Mennyi idők kell, hogy a konditerembe kigyurjam magam? Mikortól lesz látszata? Testalkatom nem vézna,173 cm magas 78 kg-vagyok!
Figyelt kérdés
d2013. jan. 29. 22:58
12/31 anonim válasza:
Nem is azért tettem ki, mert nagy dolog, csak legyél tisztában a korlátokkal. Ennél sokkal többet ennyi idő alatt naturálban nem nagyon lehet szerintem fejlődni, kivéve ha csodagenetika vagy. Egy átlag genetikával így tudsz fejlődni nagyjából. De nálam még zsír is jött fel (sajnos), ha Te meg csak izmot akarsz akkor még ennyi változás se feltétlen lesz. Ez egy türelemjáték. Amit nyomnak blogokon meg youtube videókon, hogy 3 hónap alatt kigyúrta magát az vagy kamu, vagy kox.
13/31 anonim válasza:
23:32 - Van láb is, csak a fotósom mindig lehagyja...mondjuk annyira nem is érdekelt, azt hittem az már nem fog sokat fejlődni, ehhez képest havi 2 centit nő. :) De a kedvedért lőttem most egy képet:
14/31 anonim válasza:
wow, szerintem jó vagy, így tovább, ne add fel! szép leszel! ;)
(lány vagyok) :D
15/31 anonim válasza:
Köszönöm szépen, igyekszem. :) Sajna becsúszott 1-2 csalós kaja tömegelés közben, plusz a szénhidrátot is kicsit nehéz volt eltalálnom, úgyhogy kellemesen bezsírosodtam. Még februárban tömegelek és utána indul a 18-20 hét szálkásítás, hogy ezt az áldatlan állapotot megszüntessem. :))
16/31 anonim válasza:
én is ettől tartok, hogy elhízok, főleg lányként és ez nem lenne túl jó, de nekem még bőven mit izmosodni is...:P
17/31 anonim válasza:
Kérdező, naturálban így megy ez: nem tudsz tisztán csak izmot felpakolni, jön zsír is, amit később szálkásításnál le kell adni és marad egy izmosabb, zsírmentesebb forma.
Jó lesz acm, meglátod.:)
18/31 anonim válasza:
acm szépen, szépen fejlődsz, további sok sikert! :) Kérdező, te nem értesz hozzá. Ha testépítel, akkor ez az eredmény lesz tömegelés közben, max akkor nem, ha nagyon jó genetikád van. De olyan nincsen, hogy 5 hónap alatt izmot is szedsz fel, meg zsírt is adsz le, és úgy nézel majd ki, mint Schwarzenegger.
19/31 anonim válasza:
Hát azért is írtam, hogy ne csinálja így ahogy én, mert ennyi zsírt azért jobb, ha nem kap fel. De sajnos ez van, natúrban ennél többet nem igen lehet. Én is ezért nyomom a blogomat, hogy lássák azt az emberek, hogy amit a "laszloblog" meg a többi baromság nyom, hogy 1 hónap alatt ki tudod gyúrni magad, az kamu. Én minden nap beviszem a szükséges tápanyagokat (néha sajnos többet is. :D), használom az alap tápkiegeket, ennél többet egy átlag ember nem igen tehet. Ez egy nagy türelemjáték. :)
20/31 anonim válasza:
Róma sem egy nap alatt épült fel. Nekem sem pár hónap volt, míg egy viszonylag közepes forma összejött.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!