176 cm vagyok,70 kg, szeretnék még egy 5kg-t legalább hízni?
Fél évet edzettem aztán ki kellett hagynom fél évet, most kb 3 hónapja edzem megint, viszont nem érzek olyan áttörő fejlődést, súlyban fejlődtem, de már egy ideje 70 kg vagyok (kb 3 hete szerintem), mondjuk erőben fejlődtem talán azóta még, de szeretnék elérni 75-80kg-t, hogy utána tudjak mire szálkásodni. Étrendem általában rendben van, de van hogy hetente 1-2 nap nem éppen jó, edzéstervem oké, eddig nem szedtem tápkieget, most is csak úgy tudnám megoldani, hogy havernál tárolnám, gáz lenne ha nem tudnám edzés után inni, csak valamikor a nap folyamán? Mert az úgy furán jönne ki, hogy végzek az edzéssel és átfutok haverhoz (itthon edzem már, az első fél évet edzettem teremben).
17F
Rendes tömegnövelő étrend kell, nem elég azt gondolni, hogy talán eleget eszel:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Enélkül hiába megy egy tápkieg is. Edzés után minél hamarabb kellene egy tejsavóprotein+dextróz shake.
inkább csináld úgy hogy a havertól átviszel pár mérőkanálnyit azt meg elrejted valahová és így meg tudod inni edzés után.
tiszta őrület hogy a porított élelmiszert rejtegetni kell.
mond meg a szülőknek hogy a lisztet is ítéljék el és tudják be káros anyagnak csak mert por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!