16éves lány vagyok.155cm magas és 38kg. Nagyon szeretnék hízni legalább 10kg-t. Mert nagyon zavar hogy ilyen vékony vagyok! Hogyan tudnék hízni?
én a sok kicsi sokra megyet ajánlom.
Egy idő után már káros ugyan , de amíg fel nem szedsz néhány kilot addig jó lehet.
Napközben állíts be egy órát és amikor csörög mindig kapj be vmi apróságot. :,) Az étvágyad jobb esetben annyi lesz mint eddig volt, de azok a kis plusz falatok valamennyit segíthetnek.
Egyetértek az előttem szolokkal.
Annyi még hogy mindenki azt mondja hogy mennyire szeretne vékony lenni hogy annyi édességet ehesen amennyit akar.
Ha hizni akarsz ne édességgel hizz!!Akkor csak a testzsírszázalékod fog nőni (unokatesom mondta) és egészséges se leszel. Ha fimon kaja van akkor jol lakmározz be belőle és egyél édességet de mondom:Mértékkel! Javasolnám a Nutellát:)) sok kalória van benn,(részemről sajnos) de részedről ez a jó.
Szereted amuugy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!