Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A jógától épülhet izom?

A jógától épülhet izom?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy jógától épülhet -e az izom, vagy a zsírt esetleg segíthet -e eltüntetni?

Csak erre vagyok kíváncsi, mielőtt valaki leírná, hogy csak edzéskor épül izom annak mondom, hogy edzem mellette.

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 26. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel nyújtja az izmokat,ezzel valamennyire javítja a vérkeringést, így segíthet az izomfejlődésben, de szükséges hozzá rendes edzés, normális(lehetőleg megtervezett, kiszámolt) étrend, és megfelelő mennyiségű alvás
2013. jan. 26. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az edzés és a normális étrend is megvan.
2013. jan. 26. 12:50
 3/6 poiu ***** válasza:
Sokféle jóga van, van olyan, ami kifejezetten fejleszti az izmokat.
2013. jan. 26. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Melyik az a jóga? Én hatha jógázom napi 1 órát, és 5 tibeti jógagyakorlatozom, amik valószínűleg nem ezek.

Ha tudod, hogy melyik az légyszíves írd le, és hozzáadom a napi programomhoz. Kösz.

2013. jan. 26. 13:11
 5/6 *Glissade* ***** válasza:
Agni, Power jóga, Vinyasana flow
2013. jan. 26. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket nem ismertem.
2013. jan. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!