A jógától épülhet izom?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy jógától épülhet -e az izom, vagy a zsírt esetleg segíthet -e eltüntetni?
Csak erre vagyok kíváncsi, mielőtt valaki leírná, hogy csak edzéskor épül izom annak mondom, hogy edzem mellette.
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 26. 12:32
1/6 anonim válasza:
Mivel nyújtja az izmokat,ezzel valamennyire javítja a vérkeringést, így segíthet az izomfejlődésben, de szükséges hozzá rendes edzés, normális(lehetőleg megtervezett, kiszámolt) étrend, és megfelelő mennyiségű alvás
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az edzés és a normális étrend is megvan.
2013. jan. 26. 12:50
3/6 poiu válasza:
Sokféle jóga van, van olyan, ami kifejezetten fejleszti az izmokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Melyik az a jóga? Én hatha jógázom napi 1 órát, és 5 tibeti jógagyakorlatozom, amik valószínűleg nem ezek.
Ha tudod, hogy melyik az légyszíves írd le, és hozzáadom a napi programomhoz. Kösz.
2013. jan. 26. 13:11
5/6 *Glissade* válasza:
Agni, Power jóga, Vinyasana flow
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket nem ismertem.
2013. jan. 26. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!