Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondisoktól egy kis segítség?

Kondisoktól egy kis segítség?

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehet célirányosan edzeni.

De én most konkrétan csak a hasról szeretnék kérdezni.

Eléggé nagy pocakom van. :D

Viszont ha megfeszítem kemény, valahol a háj alatt. :D

Az lenne a kérdésem, hogy: diétával és sok edzéssel lehet még lapos a hasam, vagy talán még kockás is? :D :D

Köszönöm a normális válaszokat! :)

22F

2013. jan. 25. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lapos hamarabb lesz, a kockás hashoz alacsonyabb testzsírszázalék kell.
2013. jan. 25. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van, alacsony testzsírszázalék kell, amit szálkásító diétával és a súlyzós edzés mellé végzett aerob edzésekkel tudsz elérni.
2013. jan. 25. 08:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem. Köszi! :D

Még annyit, hogy az úszógumim is el fog tűnni?

Vagy valamennyire látható marad majd? :D

2013. jan. 25. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb mindenhonnan lemegy a zsír, de hogy honnan, milyen ütemben az egyéni genetika kérdése. Mivel nincs helyi zsírégetés, ezért helyi fogyasztó gyakorlatok nem léteznek, csak szimpla hasazással nem megy le a zsír. Ezért kell diéta és aerob edzés is mellé.

A szálkásító diéta az megas fehérjebevitelt (2,5-3g x testtömegkg) és alacsony szénhidrátbevitelt (1-2g x ttkg) jelent.

Viszont ezt tudnod kell:Egyszerre nem lehet naturálban izmot felszedni és zsírt leadni, mert energetikailag különböző étrend szükséges hozzá. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, ami kalóriapluszt jelent, a zsírleadáshoz pedig szálkásító diéta, ami kalóriadeficitet jelent a napi energiamérleg szempontjából. Tehát el kell dönteni, hogy mi legyen előbb.

2013. jan. 25. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, ezt tudom, hogy nem lehet egyszerre a kettőt. :D

Úgy tervezem, hogy ledobok pár tízkilót, aztán gyurmázok. :D

De az még nem ma lesz. :D

Köszönöm mindenki segítségét! :D

2013. jan. 25. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De ettől még most is mehetne súlyzós edzés, hiszen akkor legalább nem vesztenél izomból, vagy nem annyit. Tehát érdemes már a szálkásításhoz is súlyzós edzést végezni.
2013. jan. 25. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!