Kondisoktól egy kis segítség?
Tudom, nem lehet célirányosan edzeni.
De én most konkrétan csak a hasról szeretnék kérdezni.
Eléggé nagy pocakom van. :D
Viszont ha megfeszítem kemény, valahol a háj alatt. :D
Az lenne a kérdésem, hogy: diétával és sok edzéssel lehet még lapos a hasam, vagy talán még kockás is? :D :D
Köszönöm a normális válaszokat! :)
22F
Értem. Köszi! :D
Még annyit, hogy az úszógumim is el fog tűnni?
Vagy valamennyire látható marad majd? :D
Előbb-utóbb mindenhonnan lemegy a zsír, de hogy honnan, milyen ütemben az egyéni genetika kérdése. Mivel nincs helyi zsírégetés, ezért helyi fogyasztó gyakorlatok nem léteznek, csak szimpla hasazással nem megy le a zsír. Ezért kell diéta és aerob edzés is mellé.
A szálkásító diéta az megas fehérjebevitelt (2,5-3g x testtömegkg) és alacsony szénhidrátbevitelt (1-2g x ttkg) jelent.
Viszont ezt tudnod kell:Egyszerre nem lehet naturálban izmot felszedni és zsírt leadni, mert energetikailag különböző étrend szükséges hozzá. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, ami kalóriapluszt jelent, a zsírleadáshoz pedig szálkásító diéta, ami kalóriadeficitet jelent a napi energiamérleg szempontjából. Tehát el kell dönteni, hogy mi legyen előbb.
Igen, ezt tudom, hogy nem lehet egyszerre a kettőt. :D
Úgy tervezem, hogy ledobok pár tízkilót, aztán gyurmázok. :D
De az még nem ma lesz. :D
Köszönöm mindenki segítségét! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!