Szerintetek edzek így is? Fontos!
szóval, ma nagyon fáj a hasam, és hasmenésem van. Szerencsére csak 2 óránként kb, de bal oldalt most is nagyon szúr. Nagyon nehéz rávennem magam hogy így edzek :S
Szerintetek kihagyjam, vagy összeszedjem magam és essek túl rajta?
egyébként 90 percet szoktam edzeni Rubint réka 2012-es dvd-jéről
(40perc popsi,csípő)
(20perc has)
(20 perc comb)
(10 perc vádli)
?
Mit vesztenél, ha kihagynád az edzést?
Tanulsz valami olyat edzés során, ami miatt minden edzésed egyedi a maga nemében, és kár lenne kihagynod? (RR tornavideóról van szó...)
Pihenj nyugodtan, jobbulást!
Csak éppen fogyókúrában vagyok, ugyanis hétvégén meghívtak egy bálra és jól akarok kinézni a ruhámban:(
Csak így nehéz hogy közben csikar a hasam:D
1. dicsekvés? Én 2,5 órás harcművész edzést csinálok, "popsi" "comb" has és kar edzés ott is van :D
2. 1 hét alatt úgy sem lehet fogyni, és hosszú távon sem a rengeteg edzésen múlik, hanem a táplálkozáson.
Egészen véletlenül nem ettél tejes, gabonás kajákat, csak hogy valami gyakori okot találjunk a hasfájásodra. Vagy olyan ételt amit egyébként nem szoktál. TÖbbet/kevesebbet mint a megszokott..?
Rövidtávon a legjobb eredményt (bár ez nem igazi fogyás, de látványnak elég) egy nem igazán egészségtelen táplálkozással (igazából épp ellenkezőleg, igen egészségesnek és jó hatásúnak tekinthető), a ketogén étkezéssel lehet eredményt elérni.
Ha csak húst, zsírokat eszünk, akkor a testben megkötött fölösleges víz távozni fog. Ergó a pufi részek is letisztulnak. Nem fog puffadni a has (a belek). Ehhez viszont zöldségből is meg kell állni a kevesebb mennyiséget.
Még egyszer leírom, ez nem tekinthető károsnak vagy hiányos táplálkozásnak, a húsok teljes értékű táplálékok, unalmasnak találnám az esetleges 'koplalás' vagy 'divatdiéta' megnevezéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!