Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők szerintetek ez az...

Testépítők szerintetek ez az edzésterv jó így vagy változtassak?

Figyelt kérdés
hétfő:mell-bicepsz kedd:hát szerda:pihi csütrötök:láb-has péntek:váll-tricepsz eddig úgy edzetem hogy mell-bicepsz után másnap váll-tricepsz volt de ha a vállat elrakom a "hét" végére akkor jobban megtudom edzeni! mell-edzéskor is csak "kap"valamennyit a váll-is! hátazáskor meg csak nem kap akkora terhelés a bicepsz hogy számottevő legyen ha előtte való nap pedig azt edzem:) mit gondoltok erről?
2013. jan. 21. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem bezavarhat a hát edzésébe az előző napi bic.

Mell-bic, láb, pihi, hát, váll-tric. Pl.

2013. jan. 21. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:
értem! a mell-bicepsz után a váll az nem gond? végül is mellnél kap a váll-is meg a tricpesz is! vagy az csak másabb?
2013. jan. 21. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni, nálam az nem annyira zavart be, mint a bic után a hát. De miért nem jó keddre a láb?
2013. jan. 21. 20:42
 4/8 Kamikaze.88 válasza:
én próbáltam már mindkét verziót amit leírtál nekem ment bár ha előtte szétbombázod a bicepszet akkor tényleg nem egyszerű!:S:) de ki kell tapasztalni!
2013. jan. 21. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
a lábat azért akarom csütörtökre rakni mert akkor ezek haverral és keményen szét tudom bombázni a lábam! egyedül nem szeretek lábazni meg megkérni valakit hogy segítsen álljon mögém stb meg sok a kis diszveréb így nem is nagyon lenne kinek szólni..:S:)
2013. jan. 21. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:
*t edzek bocsi elírtam!
2013. jan. 21. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, oks.:)
2013. jan. 21. 21:02
 8/8 A kérdező kommentje:
de megfogadom amit írtál és ha tudjuk átrakjuk a lábat kedd-re..:) köszi a válaszokat mindkettőtöknek..:)
2013. jan. 21. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!