Tesépítés! Jó ez így vagy változtassak rajta?
Sziasztok!
A kérdésem pedig a következő lenne:
Sok helyen olvasom , hogy a napi edzés ne legyen több másfél óránál , maximum 100 percnél.
Nos , ha én először 10 perc kocogással kezdek , majd erre jön még rá 5 perc gimnasztika , akkor már ez is beleszámít az edzésidőbe?
Szóval 15 perc melegítés után szoktam elkezdeni a rendes edzést ami úgy másfél óráig tart .
A bemelegítést nem szivesen hagynám el , az ízületek miatt sem.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Nem számít bele és szerintem marha sok a 100 perc. A súlyzós edzés menjen le 60-80 perc alatt. Nem kell millió gyakorlat minden testrészre. Rövid, intenzív, kemény edzések kellenek.
A bemelegítést természetesen mindig végezd el, de utána elég 1 óra edzés.
Értem , köszönöm!
Tegyük fel lenyomom a keményebb edzést 60 - 80 perc alatt , akkor utánna vége , vagy a 10 - 15 perc intenzív hasazás még mehet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Ez az edzéstervem , kb 3 hónapja csinálom.
Úgy korrigáltam rajta , ahogy leírtad.
Kb úgy szokott lenni , hogy:
Reggel 9 re megyek edzeni , 9: 20 ra kész a bemelegítés
10 óra 50 ig szoktam edzeni , egy laza nyújtás következik és vége.
Ebbe benne van minden.
Edzés után 30 gramm myprotein + 30 gramm stillmass 6:3:1 + 40 gramm gluco fast + kis glutamin , meg lenyomok vele egy 750 mg os cvitamin kapszulát is.
Amugy köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!