Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ilyen csoffadt a mellizm...

Miért ilyen csoffadt a mellizmom? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Mindenem jol fejlodik de a mellem valahogy nem olyan gyorsan mint a tobbi testrészem.Persze mielott elkezdtem kondizni mellem se volt.Tobb figyelmet kéne forditani a melledzésekre?vagy csak genetikailag vagyok ilyen?

2013. jan. 19. 21:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

[link]

Feltolt.utána kiadja alinkeket ott másold ki a link forumhoz asszem

2013. jan. 19. 22:15
 12/17 poiu ***** válasza:
Ez tök jó, nincs gond. Nem tudjuk, hogyan edzel, de ha sok az izolált kargyakorlat a fekvenyomáshoz stb. képest, az nem jó. (Megjegyzem, a régi erős embereknek nem volt nagy mellizmuk, mert a természetes mozgáshoz ez kevésbé kell, mint a hát, has vagy kar.)
2013. jan. 19. 22:16
 13/17 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=4iOyifGS8Wc

Szinte ugyanilyen testfelépitésemvan persze kicsibe :D Neki sincs nagy mellizma mégis jol néz ki szerintem.Más hogy van ezzel?

2013. jan. 19. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Jaja, jólesz ez.

Ha nagyon nem fejlődsz válts gyakorlatot, ugyanis a másmilyen gyakorlat máshogy terheli az izmot, átmozgatja azokat a részeket is amit a jól megszokott gyakorlatok már nem. Szar lesz mert nem a megszokott dolgokat csinálod és nem rutinból fog menni, de lesz hatása.

2013. jan. 19. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:

-Áron- mostmár látom tényleg vannak bajok a kép beillesztéssel :D de kaptál rá ződ pacsit

csak az url kódot bemásolod oszt csókolom.

2013. jan. 19. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy a 2. képen amit belinkeltél, a háttérben ott vagy a számítógépeden is befeszítve :DD

Amúgy szerintem sokkal jobb, mint az augusztusi, és egyáltalán nem néz ki gázul. Mondjuk lány vagyok, és nem értek hozzá testépítős szempontból :D

2013. jan. 19. 22:41
 17/17 A kérdező kommentje:
LOL Pont tettem a képeket a gépre és megvolt nyitva gondolom :D megvan az a kép is :D
2013. jan. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!