Focizok, kondizok de tökre elmegy a kedvem a konditól még csinálom csak unalommal mit csináljak hogy legyen újra kedvem hozzá?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 17:37
2/4 YourDestiny válasza:
Van, hogy én is unom az állandó edzéseket, de ez nem lehet akadály. Ki kell tűzni egy célt, hogy mit akarok, meddig akarok elmenni, és azt elérni bármi áron. Ha meg van, jöhet a formában tartás, nem kell állandóan hajtani állat módra. A ilyenkori ritkább edzések alatt újra visszatér a kedved a dologhoz, mert kell, mert hozzá vagy szokva, és mert a test is hozzászokott idővel.
3/4 anonim válasza:
Járj haverral kondizni. Én is elkeztem kicsit unni, mostmar jar a haverom és hajtjuk egymast.. Pl bicepszbe ha egyedül járnék csak 16 al tolnám, de így 17 el tolom majdnem megszakadva, de szabályosan..
4/4 anonim válasza:
több mint egy éve kondizok napi minden nap persze nem mindennap ugyan az az izomcsoport előtte egy dagadék voltam most meg mint a filmekben :) ez adjon neked kitartást hogy elérd vele a célod még ha néha unalmas is gondolj arra h milyen jó is lesz nyáron szép kidolgozott testtel a csajokat hajkurászni do your best and forget the rest ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!