Mit tanácsoltok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fáj a vádlim,meg a sípcsontomnál. izom lázam van és vasárnap rövidtáv futó versenyre kéne mennem.. :/mit tanácsoltok,hogy elmúljon vasárnapra, mit csináljak? Egyedül csak deep relief krémem van amivel bekentem a lábam. de még nem lett jobb. Köszönöm a válaszokat :)14/L2013. jan. 17. 21:49
1/11 anonim válasza:
jaj te szegény..:/:D
dolgozz rá egy kicsit finoman nekem mindig elmúlk kutyaharapást szőrivee!
2/11 anonim válasza:
Víz, vitamin, még több víz, kalcium. Egyébként ennyi idősen simán el fog múlni vasárnapra, esetleg rá is dolgozhatsz, de csak lazázva, finoman.
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !! :) Egyébként szerintetek melyik a jobb, ha hideg vizes, vagy meleg vizes borogatást teszek rá?:)
2013. jan. 19. 22:40
6/11 anonim válasza:
amúgy meg neked nem kéne már semmit csinálnod csak aludnod ha holnap versenyed!!!
Sok sikert.
7/11 anonim válasza:
Melegvizes, a hideggel nem mész sokra. Esetleg bele is ülhetsz egy kád forróvízbe.
Egyébként örülhetsz, tegnap túledzettem magam úgyhogy ugyanebben a cipőben vagyok annyi különbséggel hogy nekem a karom nem hajlik. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)) már is megyek aludni :$ Csak gondoltam ezt még megkérdezem:D mr.flash jobbulást a karodnak!:)
2013. jan. 19. 22:52
9/11 Nemismertek válasza:
Amennyiben erőteljesebb, vagy a hosszú mozgáskihagyás után nagyfokú izomlázad alakult ki, úgy a panaszok megszüntetésére javasolt a váltott hideg–meleg vizes fürdő, borogatás, szaunázás, masszázs, gyulladáscsökkentő hatású kenőcsök, melyek fokozzák az izomzat vérkeringését, és segítik a regenerációt. (már nem aktuális, de hátha lesz még ilyen valakinek :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Nekem nagyon is hasznos információ:)
2013. jan. 29. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!