Holnapután valószínűleg verekednem kell majd, mire figyeljek oda? Mit tanácsoltok?
Tudom tudom elkerülni lenne a legcélszerűbb természetesen én is ezt vallom és nem is akarom hogy legyen ilyesmi de úgy tűnik valószínűleg meg fog történni.
Nos az az igazság ,hogy én békeszerető ember lévén még nem csináltam ilyet (nem is akarok) szóval el kélne egy két jó tanács.Tehát hova üssek vagy akármi hogy hamar lezárjam a dolgot de nehogy valami nagyobb sérülést okozzak? aki nem bír magával , tehát az ellenfelemet ismerve 2 emberrel kell majd a dolgot lerendezni.
"nyelő csövet azért ne törd el" Mondjuk ez tetszett :D
Nem mintha nagyon tudnám ezt kontrollálni
gondolom suliban v suli után lesz.
nem menj bele a ferr bunyóba,megbeszélt időpontokba,semmibe.
amint meglátod a suliban az első szünetben,odasunnyogsz és jobb kézzel elkezded ütni megállás nélkül a fejét.
ideje se legyen védekezni,meglepődni.
ha megrogy,vagy összegörnyed,akkor könyökkel verd tovább a hátát,vagy rúgd fejbe.
ez azért is jó,mert te fogsz irányítani,te döntesz hol és mikor,és a többiek ha látják majd az egészet,az életben nem fognak többet bekóstolni.
a lényeg,hogy ne legyen szünet az ütéseid között,akkor se ha ellenáll,próbál megfogni.
ha a másik is be akar szállni,őt fenyegesd meg a zsebedben lévő csavarhúzóval.
halálos fegyver,de nem minősül fegyvernek és elrettentő egy őrült kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!