Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnapután valószínűleg...

Holnapután valószínűleg verekednem kell majd, mire figyeljek oda? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Tudom tudom elkerülni lenne a legcélszerűbb természetesen én is ezt vallom és nem is akarom hogy legyen ilyesmi de úgy tűnik valószínűleg meg fog történni.

Nos az az igazság ,hogy én békeszerető ember lévén még nem csináltam ilyet (nem is akarok) szóval el kélne egy két jó tanács.Tehát hova üssek vagy akármi hogy hamar lezárjam a dolgot de nehogy valami nagyobb sérülést okozzak? aki nem bír magával , tehát az ellenfelemet ismerve 2 emberrel kell majd a dolgot lerendezni.

2012. szept. 10. 18:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam borda alá vagyis oldalba ütni is hatásos. Vagy inkább fej?
2012. szept. 10. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
na mivolt??megvolt az akcio??
2012. szept. 17. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
egyebkent en is a zaporozo fejuteseket ajanlom,testre nem erdemes utni,az orrat celozd,engem mikor orba vagnak folynak a konnyeim es zavar a latasban,az orrverzes szipogasra kesztet,nem kapsz levegot,folyik a ver a szadba,ha rugni akarsz akkor tiszta erobol talpal elore mintha az ajtot akarnad berugni,es elotte ha lehet vedd le a felsodet hogy ne birjon beled kapaszkodni...elozo voltam
2012. szept. 17. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:
"Holnapután Verekednem kell" tehát tudod a hely és időkoordinátákat ami azt jelenti, hogy k@rvára nem kell verekedned...
2012. szept. 17. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet már az intenzíven fekszik...
2012. szept. 17. 20:13
 16/18 poiu ***** válasza:
Tessék: összefogunk egy ismeretlen éredkében, akiről csak annyit tudunk, hogy kérdez, oszt eltelt egy hét a holnaputánhoz képest, és sehol egíy fotó az eredményről. (Igaz, nem néztem a híradót. Valaki?)
2012. szept. 17. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez kamu kérdés.
2012. szept. 17. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez csak egy nethuszár ropi agyszüleménye :D
2012. szept. 17. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!