Elkezdhetek gyúrni? 15 éves vagyok 169cm 54 kg.
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el rohamosan nőni. Már egy éve tolom kisebb súlyokkal szóval már rendesen hozzászokhattam. Azért nem nagyobbal mert olvastam, hogy ezzel csak ártok a csontoknak :)2013. jan. 16. 21:05
1/16 SSanchez válasza:
Végre valaki aki olvas:) Hát nem tudom van aki te korodban el kezdi de én biztonság esetére 1-2 évig saját testsúllyal edzenék.
3/16 anonim válasza:
15 év alatt nem szabad tuleroltetni most már lehet de vigyázz az ilyen gyakorlatokkal guggolás,felhúzás és amik terhelik a gerincet
4/16 SSanchez válasza:
Felhúzást én amúgy sem javaslom..szerintem nem annyira fontos gyakorlat.
5/16 anonim válasza:
Akkor mivel edzed a gerincfeszítőt? Az egyik legfontosabb gyakorlat, mivel a gerincfeszítő, derék minden sport alfája és omegája. Úgyhogy ln csinálnám a felhúzást, csak ésszel, kisebb súllyal!
6/16 SSanchez válasza:
Képzeld el hiperhajlítással..mindenféle veszély nélkül tudom edzeni a gerincfeszítőt..míg felhúzásnál a nagy súly maitt bele is rokkanhatok..Ja hozzáteszem valószínűleg felhúzás kis súllyal nem ér semmit! Pluszban döntött törzsű evezésnél variálhatod a törzsednek a szögét, fogás szélességet, úgy hogy ennyi.
9/16 SSanchez válasza:
Én nem akarok vitázni senkivel...de normális érveket mondjál légyszíves.
10/16 anonim válasza:
mindenki máshogy szereti én hidalással és birkozo hiddal szoktam edzéni mivel birkozo vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!