Igyak fehérjét kondi után?
Nagyon nagy előnye van egy tejsavóproteinnek edzés után. És mehet reggel is a zabpehelyhez. Nem fúj fel, ez csak természetes fehérje, ne aggódj, nem műizom lesz vele.:)
De kellene normális tömegnövelő étrend is.
Hogyne lenne szükséged fehérjére! Ez nem korfüggő.
Fehérje van a húsban, tojásban, túróban is. A tejsavóprotein pedig a sajtgyártás során keletkező tejsavóból van. Tehát természetes fehérje ez is. simán mehet!
Na, mindegy, én leírtam, innentől pedig a te döntésed.:)
Aki ilyeneket mond neked, hogy felpumpál a fehérje, meg nincs fehérjére szükséged, meg leeresztesz miatta, meg a korod miatt se egyél fehérjét, azt verd agyon. Ostobaságok.
A fehérjeporban a tejből származó fehérjék vannak, csak ki vannak véve, és ennyi. Fehérje pedig van egy csomó ételben, és mivel makrotápanyag, ha nem eszel semennyit, meghalsz. A szervezetnek szüksége van rá.
Étrend kell az edzéshez, különben megreked a fejlődés. De amíg nincs, addig valószínű, hogy felesleges a fehérjekieg, mert semmit nem fog segíteni.
igyál lehetőleg tejsavó azaz whey proteint igyál.
0,5g/tskg mennyiségűt és tegyél hozzá 50g dextrózt.
/és azt is hallottam hogyha esetleg abbahagyom a kondizást leeresztek/
magyarázat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!