Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igyak fehérjét kondi után?

Igyak fehérjét kondi után?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy nem tudom eldönteni, hogy igyak e fehérjét kondizás után, egyesek szerint felesleges, egyesek szerint pedig nagyon fontos, és azt is hallottam hogyha esetleg abbahagyom a kondizást leeresztek, mert csak felpumpál a fehérje, mivel nincs étrendem nem gondolom, hogy szükségem lenne táplálék kiegészítőre, egyébként rendszeresen táplálkozom, nagyon nem értek ehez a témához úgyhogy légyszíves világosítsatok fel!
2013. jan. 16. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy előnye van egy tejsavóproteinnek edzés után. És mehet reggel is a zabpehelyhez. Nem fúj fel, ez csak természetes fehérje, ne aggódj, nem műizom lesz vele.:)

De kellene normális tömegnövelő étrend is.

2013. jan. 16. 18:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, viszont még csak 16 éves vagyok azt mondták még nincs szükségem fehérjére, kicsit összezavarodtam, egyesek azt állítják, hogy jó egyesek meg a korom miatt nem ajánlják és nem tudom kinek higgyek.
2013. jan. 16. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne szükséged fehérjére! Ez nem korfüggő.

Fehérje van a húsban, tojásban, túróban is. A tejsavóprotein pedig a sajtgyártás során keletkező tejsavóból van. Tehát természetes fehérje ez is. simán mehet!

Na, mindegy, én leírtam, innentől pedig a te döntésed.:)

2013. jan. 16. 18:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat!
2013. jan. 16. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Étrend nélkül felejtsd el, pont.
2013. jan. 16. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Aki ilyeneket mond neked, hogy felpumpál a fehérje, meg nincs fehérjére szükséged, meg leeresztesz miatta, meg a korod miatt se egyél fehérjét, azt verd agyon. Ostobaságok.

A fehérjeporban a tejből származó fehérjék vannak, csak ki vannak véve, és ennyi. Fehérje pedig van egy csomó ételben, és mivel makrotápanyag, ha nem eszel semennyit, meghalsz. A szervezetnek szüksége van rá.

Étrend kell az edzéshez, különben megreked a fejlődés. De amíg nincs, addig valószínű, hogy felesleges a fehérjekieg, mert semmit nem fog segíteni.

2013. jan. 16. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Valóban kell étrend ezt én is írtam, de én meg úgy vagyok vele, hogy ha van proteinje, akkor legalább edzés után jó minőségű proteint visz be. Jobb, mint ha az sem lenne és a kaja is sz@r.:)
2013. jan. 16. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát az igaz, hogy a semminél több, de nekem nem érne meg ennyi pénzt, de ha megengedheti magának akkor simán. :)
2013. jan. 16. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
igen igyál
2013. jan. 16. 21:08
 10/10 dirtboy ***** válasza:

igyál lehetőleg tejsavó azaz whey proteint igyál.

0,5g/tskg mennyiségűt és tegyél hozzá 50g dextrózt.

/és azt is hallottam hogyha esetleg abbahagyom a kondizást leeresztek/

magyarázat

[link]

2013. jan. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!