Miért nem tudok izomlázat csinálni a hasamban?
Igyekszem formásabbá tenni magam, ezért tornázom. Annyit, amennyi még nem megterhelő, de másnap azért érzem az izmaim.
A hasizmommal viszont nem tudom, mit kezdhetnék. Annyira nincs, hogy már viszonylag kevés gyakorlattól elkezdek szédülni és hányingerem lesz, ekkor persze nem erőltetem tovább, így is egy óra, mire csillapodik a hányinger. De másnap semmit nem érzek, hogy izomlázam lenne, szóval nyilván nem erőltettem meg annyira. Mitől lehet ez és mit tehetek érte? Nem érzek sajna változást sem, holott minden egyéb izmomnál igen.
Én ezt szoktam csinálni:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Garantálom hogy izomlázad lesz. Persze csak ha nem csalod el.
Evés után kb 1 órával javaslom az edzést és akkor nem leszel rosszul.
Kedves ma 10:17
Ugye nem gondolod komolyan hogy az a srác, a napi 8 perctől lett olyan izmos? :"D
Egyébként kérdező, ha naponta csak 15-20 felülést,15-20 hasprést,15-20 lábemelést csinálsz, az nem olyan megterhelő. És hetente növelheted pl: 3-4 el az adagot.
Pár hét múlva, jobban fog menni hidd el! :)
Olyan 2-4 órával előtte szoktam enni, pont azért hogy ne legyek rosszul. Viszont a torna végén csinálom a hasizmot, ami 3*10 törzsemelés, rendes felülés, lábemelés, és ilyen oldalra felülés mindkét oldalra. Mármint 3*10 lenne, de maximum kétszer megy.
Az izomláz hiánya azért fura, mert az összes többi izmomban van, pedig azokat tényleg erőltetem is, csak a hasam nem bírom, mert nagyon gyenge :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!