Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek tudnék ilyen...

Szerintetek tudnék ilyen kockahasat "csinálni" magamnak? (kép lent)

Figyelt kérdés

szóval nem vmi durvára gondolok, csak vmi ilyesmire. [link]

vagy már ez is nehéz lenne? amúgy átlagos a testalkatom és az a problémám hogy a közelben nincs konditerem. szerintetek itthon meg tudnám oldani? mennyi idő lenne kb? komolyan gondolom, és ha nagyjából tudom is hogy mit csináljak, akkor megteszem !!! 16/L

2013. jan. 15. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mi az az átlagos test?ha most nem látszik már pedig értelemszerűen nem látszik akkor diétáznod kell amiről gondolom foggalmad nincs na és miután lediétáztad a zsírt a hasadról nyomhatod a hasazásokat,és woálá kockahas,persze nem 1ik napról a másikra
2013. jan. 15. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Na igen.. ezért utálom már használni ezt az oldalt...hülyének nézik az embert, fõleg ha kiírja a korát...
2013. jan. 15. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
hmm szerintem ez elég durván kockás..amúgy meg étrend kérdése a testzsír inkább úgytudom és attól függ látszik e?
2013. jan. 15. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez durván kockás? LOL, ne legyünk már vakok, kéremszépen, alig látszik valami...

A kockák mérete és formája egyénfüggő, nem biztos, hogy a tied is ilyen. Változtatni nem tudsz rajta.

[link]

2013. jan. 15. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem az de igazad van azért van durvább
2013. jan. 15. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Először javasolt a felülés/hasprés/lábemelés,hogy épüljön az izom.Heti 4x 3-4 sorozat mindenből.

Azután a szálkásító diéta és kardió (futás stb.) Ezt heti 4x 45-50 perc,hogy a zsír leépüljön.

Jó munkával 2-3 hónap a dolog.

2013. jan. 15. 23:22
 7/11 aikiboxer ***** válasza:

Ne keverd a csinos női formát a kockahassal. Ami jól mutat egy férfin, nem feltétlenül vonzó egy nőn. Egy nőnek nem szükséges annyira leszálkásítania magát, hogy téglaporos legyen a hasa... A szálkásító diétával is csak óvatosan. Le fog fogyni a melled, feneked, nem biztos, hogy megéri csoffadtnak lenni kockazas miatt.

Konditeremmel ne foglalkozz. Vedd meg a Fegyencedzés című könyvet, és kezdd el csinálni:

[link]

Beiktatsz még heti 2x50 perc kocogást, vagy ha nem szeretsz futni, akkor (erőltetetten) gyors gyaloglást, vagy ugrálókötelezést, és nyárra csodajól fogsz kinézni. Ha nincs nagyon kedved az étrendedet grammokra kimérni, akkor annyit tegyél meg, hogy próbáld meg elkerülni a nagyon cukros ételeket (sütemények, bármilyen porcukorral meghintett grízes tészta stb.), helyette egyél minél több húst és zöldséget, illetve teljes kiőrlésű barna kenyeret. De ne éheztesd magad, annak semmi értelme.

2013. jan. 16. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésből kérdezem, csak kíváncsi vagyok: neked ez az alak, forma tetszik? Én elsőre fiúnak néztem. Szerintem egy nő ennél legyen kerekebb ( nem kövér, de nőiesebb). De ez csak az én véleményem, egy a sok közül.
2013. jan. 16. 14:43
 9/11 A kérdező kommentje:
uu dejó. köszönöm szépen a rendes válaszokat, nagyon örültem neki :) nem vagyok se bulímiás se anorexiás, csak egyszerűen meg szeretnék kicsit változni. szeretem a változatosságot, és igen, nekem ez tetszik. amúgy nagyjából az étkezésem stimmel azokkal amiket mondtatok, mert én már alapból egy olyan családba születtem, ahol nem eszünk túl cukrozott ételeket, nem iszunk cukros italokat, stb. :) a sportot is szeretem, szeretek futni meg kosarazni, úgyvélem taláááán nem lesz olyan nehéz dolgom :) még1x köszi nektek :)
2013. jan. 16. 16:38
 10/11 A kérdező kommentje:
És ha ilyen idõben nem tudok elmenni futni, akkor a szobabiciklizés is jó?:)
2013. jan. 17. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!