Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Orrvérzés ellen mit lehet...

Orrvérzés ellen mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Haverokkal mostanában sokat boxolunk, és annyira érzékeny az orrom, ha bekapok egy nagyobb ütést, elkezd egyből ömleni a vér belőle. Ez nagyon idegesítő bunyó közben, mert akkor le kell állnunk. Esetleg vki, aki kűzdősportot űz, és így van vele, tudna tanácsot adni, hogy mit lehetne csinálni?

2013. jan. 16. 02:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyakori orrvérzésre végleges megoldás, ha kiégetik a problémás ereket az orrodból, érdeklődj valami orvosnál, hogy hogy megy ez, én is csak hallottam másoktól.
2013. jan. 16. 03:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt nem igazán ajánlják, merthogy a szaglásom tönkre megy, meg ugyanúgy elpattanhat másik ér is, szóval ezzel kapcsolatban érdeklődtem már.
2013. jan. 16. 04:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne süttesd be az eret,mert ha nem az orrodba fog elpattani az ér ,hanem pl. a fejbe,agyvérzés is lehet belőle!

Arra kell rájönni,hogy miért van , magas vagypedig alacsony a vérnyomásod!Ezen kell változtatni,pl. kávé,koffein ->több/kevesebb.

2013. jan. 16. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Kávézni nagyon ritkán kávézom, szóval szinte semmilyen koffein bevitel nincs. Majdnem mindig az ütés hatására kezd el vérezni. Régebben sosem vérzett, 3éve kezdődött talán, kb. évente 1-2-szer, akkor még el is ájultam, most már fizikailag jobb kondiban vagyok, és magától ritkán kezd el.
2013. jan. 16. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
2.-ik vagyok,amúgy nekem is szok néha vérezni akár egy orrfujás is elég,pedig egészségesen élek!
2013. jan. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!