Kezdő konditerembe járónak a hogy lenne jobb? Fehérje + dextróz vagy simán tömegnövelőt vegyek? És mi a véleményetek a Scitek Protein Coffee nevű proteinjéről? Érdemes kipróbálni, edzés utánra jó (a koffein mentes)?
vegyél protein és gyors cht.
proteinből pl syngex,stillmass 6:3:1 telejsn jó lesz
gyors chnak mehet dextróz,maltodextrin vagy a legjobb választás a vitargo
scitec proteinekben ne nagyon gondolkozz azok drágák,vannak olcsóbban is ugyan olyan jók sőt még jobbak is.
ha tömegnövelőt akarsz akkor az drágább megoldás de vannak jók pl scitecen belül nézve a jambo proff vagy volumass 35 proff elég jó de drága.
Bocs, étkezés helyettesítőt akartam írni, nem étrend helyettesítőt, csak fáradt vagyok...a malto mióta komplex CH? Ugyan úgy 100 a GI-je, mint a dextróznak. "Nekem mind1 ki mit eszik, de hülyeséget ne beszéljünk azért.+
Egyébként a normális tömegövelő, mint a MyoMax HC, valóban nem tartalmaz túl sok cukrot, de most az átlag tömegnövelőkről beszélünk, amik rohadtul túl vannak értékelve 20-30%-os fehérjetartalommal. Mutass nekem csak egy tömegnövelőt, ami megfelelő ár/érték aránnyal rendelkezik. Értem ezalatt, hogy az összetevőit nem tudnám külön-külön olcsóbban megvenni.
Dogmatix91 válasza:
#6-os! Szerinted egy kezdőnek megvan hozzá a tudása, hogy összerakja a számára megfelelő kiegészítőket? :)
Mielőtt Dogmatix91 ismét csak kötözködnél, olvasd már el mit is írtam?!?!
Ide bemásolom:
Amennyiben van elegendő tudás, ismeret, akkor természetesen alapanyagokból Te magad is bármit összerakhatsz, mint egy "LEGO". Tehát a protein + szénhidrát jobb megoldás.
Akkor doxmatix skubizd már meg ezek a rettentő frankó tömegnövelők miből állnak, ha már megint okos embernek titulálsz?
Dogmatix91 válasza:
Persze a tömegnövelő csak fehérje és cukor igaz? :D Már megint egy okos emberke.
A lista nem teljes:
Igen alacsony protein tartalaom %-ban
FA - Xtreme Mass Effect 15%
AminoStar - Actions Whey Gainer 14%
BioTech - Max Gain Plus 9%
Dymatize- Super Mass Gainer 16%
Muscletech - 100% Premium Mass Gainer 16%
Nutrend - Mass Gain 14%
Optimum Nutrition - Serious Mass 15%
Pro Nutrition - Pro Mass 14%
Scitec - Mass 8%
Trec Nutriton - Magnum 8000 13%
Gaspari - Real Mass 15%
Activlab - Musli Gainbody 16%
Universal - Gain Fast 15%
Amix - CarboJet Gain 15%
Activlab - Whey Gainbody D.P. 20%
ATP Nutrition - Maxi Gaint Mass 25%
Best Body Nutrition - Mass 7000 21%
BioTech - HyperMass 5000 25%
BioTech - Nitro Gain Gold 21%
BioTech Hyper Mass 5000 25%
Full Force - Forced Mass 22%
MuscleTech - Mass Tech Pro Series 23%
Mutant(PVL) - Mutant Mass 20%
NutraBolic - Mass Fusion 20%
Nutrend - Compress B.I.G. 26%
Olimp Nutrition - Super Whey Gainer 30%
Peak Supreme Mass Builder 25%
Pro Nutrition - Pro Gainer 28%
QNT - Metapure Mass 28%
Scitec - Jumbo 23%
Scitec - Mass 20%
Tested Nutrititon - Tested Gainer
Twinlab - Gainers Fuel Pro 20%
Weider - Crash Weight Gain 18%
Weider - Mega Mass 4000 19%
Ezek miért jó vételek?!?!
Elárulom, hogy a MyoMax HC-ban is ugyan úgy maltodextrin van és 30%os fehérjetartalommal rendelkezik. A maltodextrin egy poliszacharid amíg a dextróz monoszacharid, ezért nem is bonthatja le a szervezet azonos idő alatt.
Noname muszklitím ne gyere a hülyeségeiddel már megint...a 30-40%os tömegnövelőket miért nem másolod be? Ha tudnád értelmezni a mondatokat akkor ezt is felfogta volna a töpörödött agyad :
"Nyilván jobban kijössz, ha magad rakod össze a megfelelő kiegészítőket, de egy kezdőről beszélünk!" És, hogy miért jó vétel egy tömegnövelő? Mert egy komplex formula! Az MHN azért tud olcsóbb lenni, mert csak sima monohidrátot rak a tömegnövelőjébe. Nyilván meg kell fizetni a márkát is, de ne vegyél Audit, mert ugyan az mint a Skoda...
Egy kezdőnek mindenképp jobb választás egy tömegnövelő. Még csak most ismerkedik a sporttal, elég ha a szilárd kajára meg az edzéseire oda tud figyelni, nem arra, hogy most akkor melyik kiegészítőt vegye, meg mikor szedje, hogy a leghatékonyabban tudjon felszívódni. Leírom mégegyszer, hogy a te agyad is képes legyen felfogni!
JOBBAN MEGÉRI, HA KÜLÖN VESZED MEG A KIEGÉSZÍTŐKET (PROTEIN, VALAMILYEN CH, KREATIN, BCAA...), MINTHA TÖMEGNÖVELŐT VENNÉL! Egyszeri nagyobb kiadást jelent ugyan (ha minőségi termékekről beszélünk), viszont tovább elég, és a szervezetednek szükséges mennyiséget ki tudod mérni.
Apám Te olyan huzatos vagy, hogy az páratlan. Össze-vissza kavarod a másik hozzászólását, és még neked áll fel, és fikázol.
Nem csodálom, hogy ilyenek alakok miatt Montez "bedobta a törülközőt". Sajnálni tudlak.
Röhejes vagy Dogmatix91!
Erre a véleményemre, hogy....
A volumass 35
kb. ugyan az mint az MHN gainer 35
10.550Ft/4kg.
Csak jóval olcsóbban megvásárolható
....azt válaszolni, hogy
Az MHN azért tud olcsóbb lenni, mert csak sima monohidrátot rak a tömegnövelőjébe. Nyilván meg kell fizetni a márkát is, de ne vegyél Audit, mert ugyan az mint a Skoda
Te igen okos dogma akárki, ha véletlenül vennél levegőt, és megnéznéd a linket, akkor mutasd meg nekem, hogy abban az "Audiban" hol van drága creatin?!?!?!?! Mert én csak sima creatin monohydrátot látok. Az MHN gainer 35-ben ugyan az van, csak 10.550Ft a 4kg-os doboz. Lehet, hogy szürkehályogos szemeddel Skodának nézed?!?! Ez leygen a te hibád.
A tény akkor is tény marad. Ez ugyan azon összetevők alapján sokkal jobb áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!