Edzés tervel kapcsolatos kis kérdésem hogy tricepszre és vállra szeretnék edzés tervet koncentráltan irni hogy szerintetek igy jo lenne e?
Figyelt kérdés
HÁt úgy gondoltam hogy.
1. nap
Váll+bicepsz
2.nap
Mell+tricepsz
3.nap
Hát+váll
4.nap
bicepsz+tricepsz
5.nap
Láb+has
Szerintetek? sok hogy 2x edzek egy héten mert nem regeneládik
2013. jan. 14. 19:00
2/14 A kérdező kommentje:
Segitenétek?
2013. jan. 14. 19:04
3/14 anonim válasza:
-2.edzek egy héten mert nem regenerálódik-szerintem gondold át mit irtál
4/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy 2x edzek egy izom csoporttot
2013. jan. 14. 19:05
5/14 anonim válasza:
1.mell 2.hát 3.váll 4.has,láb, 5.teljes kar
7/14 A kérdező kommentje:
Eddig igy nézek ki , tudoma hasamat kel még le nyomni de tisztán edzek semiféle por nélkül csak szölöcukor edzés után 1éve és 2 hónapja edzek nem konditerembe hanem ilyen hazi féleségbe ezért kéne a segitség!
2013. jan. 14. 19:11
8/14 anonim válasza:
Akkor két részre bontott edzést javaslok hetente négy alkalommal. Pl. H és CS a test egyik része, K és P a test másik része.
9/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, kifejtenéd bövebben?
2013. jan. 14. 19:15
10/14 anonim válasza:
Rengetegféle variációban lehet bontani, pl. alsótest-felsőtest, húzás-nyomás. Csak egyetlenegy példát írok:
H: mell, hát, váll, karok (összesen 5-9 gyakorlat)
K: lábak, has (összesen 4-10 gyakorlat)
Sz: pihenés
CS: mell, hát, váll, karok (összesen 5-9 gyakorlat)
P: lábak, has (összesen 4-10 gyakorlat)
SZO: pihenés
V: pihenés
Ez egy alsó-felső bontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!