Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásító étrend?

Szálkásító étrend?

Figyelt kérdés
195 cm vagyok 100 kiló, tudna nekem valaki linkelni a testsúlyomnak megfelelő szálkásító értrendet? Találtam sokat, csak nem igazán tudom, ,hogy mi lenne a megfelelő nekem.
2013. jan. 14. 15:58
 1/5 Osynho ***** válasza:
Emelt fehérjebevitel, csökkentett szénhidrát bevitel, napi 5-6 étkezésre lebontva, sok folyadék. Pontosan számolva a bevitelt úgyis meglátod, hogy mi az a mennyiség, aminél elindul a fogyás. Valami mozgás se árt mellé. :)
2013. jan. 14. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen járok mellé kondiba heti 3-4x
2013. jan. 14. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
neen találsz.......+heti 5 aerob edzés
2013. jan. 14. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficitet szálkásító étrenddel és aerob mozgással tudsz elérni.

Sima éhezéssel nem lehet hosszútávon célt érni, mert egyaránt fogyni fogsz izomból és zsírból, így az arányok nem változnak és nem leszel "feszesebb".

Szálkásító étrend:

3g x testtömeg kg fehérje

1-1,5g x testtömeg kg szénhidrát (kezdésnek)

Legjobb fehérjeforrások: sovány húsok, halak, tojásfehérje, sovány túró, proteinturmix

Szénhidrátforrások: Barna rizs, Zabpehely, durumtészta, teljes kiőrlésű kenyér

Egyes ételek tápanyagtartalmát itt tudod megnézni:

www.kalóriaguru.hu

Próbálj 2-3 óránként enni, kiegészítve gazdagon zöldségekkel, ezekből legjobb: Brokkoli, kelbimbó, spenót, uborka, jégsaláta

Amit kerülj: kukorica, borsó, sárgarépa

Gyümölcsből naponta legfeljebb 1db legyen.

Kieégszítésnek mindenképp szedj valami multivitamint is.

Aerob edzés: heti 3-4x 40-50perc pl.: szobabicaj, kocogás, ellipszis tréner

Aerob edzés előtt és után érdemes BCAA-t és glutamint fogyasztani az izomveszteség minimalizálása miatt.

2013. jan. 14. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2013. jan. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!