Mit tegyek, ha anyu folyton beszólogat nekem, hogy miért eszek ennyiszer és így soha nem fogok lefogyni? Szálkásító étrend.
Én azt mondanám neki, kösz, hogy csesztetsz, a folyamatos idegeskedés is fogyaszt... Sajnos szerintem sem valószínű, hogy egy ilyen szülő abbahagyja valaha is, hacsak nem folyamodsz valami nagyon drasztikus módszerhez.
Egyébként mennyi ideje csinálod és mennyire látható az eredmény?
ugye azér kell napi többször keveset enni, hogy a szervezet könnyebben eméssze meg a bevitt tápanyagokat, ! emellet ha napi 2x eszel vagy kihagysz étkezést, akkor az anyagcseréd lelassul ami azzal jár hogy a szervezet nem tudja megemészteni a tápanyagokat főleg a szénhidrátokat és azok beépülnek felesleg ként! ha pedig éhezel és fogy 5-6-7 kg-t úgy hogy te nem ettél csak éheztél akkor ne örülj a fejednek mivel az valószínűleg több izomvesztést jelent mint zsír veszteséget... ezt mond meg így anyukádnak, ha ettől se jön meg esze költözz el! na jó ne költözz el, de ne figyelj rá, te jól csinálod, sokszor egyél keveset és akkor menni fog!
sok sikert!
Naponta a kajádat amit meg kell enned, 5-7 étkezésre kell bontani. Jól csinálod. De az sem mindegy, hogy mit és mennyit eszel és mikor. Ezeket is tudnod kell.
Napi 2 kajálás nem jó, olvass utána, hogy miért nem. Ráadásul tésztát evett, ami a legszarabb kaja diétakor.
Szerintem állj a sarkadra és csináld ahogy szeretnéd. Ha jól csinálod látszani fog és ennyi. Te tested, te életed!
nem menj bele a vitába.
nem ért hozzá,te meg igen valószínűleg.
te nem kértél tanácsot,ő meg kéretlenül ad egy olyan témában,amihez nem ért.
nézd el neki,egyik füleden be,másikon ki.
én szüleimet 12 évig tartott meggyőzni,hogy a tápkieg nem anabolikus szteroid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!